-
hele nehadejtese tu . rebell je uzasny tak tichucko nikdo na nej se zpevem nema tak prestante rikat ze Ben zpiva lip kdyz vypada jako gej to jew pravda a navic nahrava teple pisnicky neurazejte nekoho koho znate z videa !!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
-
moc tě žeru jsi prostě hvězda miluju tě ♥♥ *14* *4* *3*
-
Rebella uplně miluju je prottě úžasnej ;) :* *14* *14*
-
ahoj si moc super chtela bich ce stebou seznamit fb andrea grundzova *14*
-
ahoj máš užásný pisničky u kterých se vzdycky s kamokskama uklidnime ses hrozne uzasnej a peknej :*
-
Rebell je užasnej,hlavně jeho písničky u kterých se naše parta uklidní p.s..díky
-
Ahoj si moc heskejj pěknejj spivaš si muj rebell *14*
-
ahojky mas mocinky skveli pisnicky. ty nevis jak te holky miluji.ja se priznam ja taky ale ty nevis jak.jestli mas fb tak si me pridej ted si ho budu delat novej ta paaaaaa miliju te je mi 16let *14*
-
tvoje písnyčky sou prostě užasní a smutní krásně repuješ o holkách *4* cos stratil moje oblíbená je je mi to líto, nebo vrat se mi zpátky *14* a taky máš i jiní písničky taky trohu uchilní ale sou krásny napčíklat společnice, chci tě atd... *1* si bezva kluk *4*
-
jen tak dal fakt super hudba ne ze mas dobryvkus ale i ta hudba je dobra fakt super drzim palce at se ti dari dal