-
Tom Kranich
Souhlasím tady se všema - v Kobře byl prostě nejvíc sexy a měl nejlepší hlášky *15* -
TOM
v kobře byl upe nejkrasnější a nevíc sexy ze všech. *1* -
Tom Kranich
V Kobře byl nejlepší ze všech škoda že z něj odešel.Ale jinak je to nej herec *14* -
Re: Gratulace
videl jste ho nekdy nekdoo na zivo?A vite nekdo kde presne bydli? -
Re: Gratulace
Taky se připojuji ke gratulaci. Taky Ti přeji všechno nejlepší k narozeninám *4* *4* *4* -
Gratulace
Tak ti přeji všechno nejlepší k tvým 45. narozeninám....hodně zravíčka, štěstíčka, lásky a mnoho pěkných folmíků v televizi, ale i ty divadelní....René je fakt nejhezčí chlap z celého Německa....Tohoto herce tak strašně moc zbožňuji a je to můj největší miláček.... *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
GRATULACE
Milý, neodolatelný René, za všechny tvoje fanynky ti k dnšním narozkám přeji do dalších let hodně životní pohody, lásky, hereckých příležitostí a prostě všeho neeeeeeeeeejjjjjjjj *14* *14* *14* -
Re: Je to můj miláček....
AHOJKY TINO . To já už moc dlouho , že tom je tvůj největší miláček a , že ho máš moc ráda . *14* *14* . A ty zase víš koho mocinky moc obdivuju já *3* . Jsi super kámoška :) *3* -
Je to můj miláček....
Toho to herce mám strašně mocinky ráda....je to můj takový miláček ze všech herců z Kobry11......je prostě nejlepší!!!!! *14* *14* -
nejj klucik
Takze je to proste nejj nejj nejj chlap mam ho proste mocinky rada
a v kobre je lepsi nez jan fůůůůůůůůj!!!!! *1* *14* *14* *3* -
Re: Re:
René je úžasný človíček-a sexy:-) -
Přání k narozeninám
René, všechno nejlepší k dnešním narozeninám, hodně štěstíčka, zdravíčka *4* *3* *14* -
Re: rene
to by sice měli ale byla by to nuda kdyby byly všichni stejní,ne? *14* -
TAKOVEJ FRACEK
fracek fracek fracek fracek fracek fracek -
René
Tak to máš pravdu, že René je nejjjjjjhežčí muž z Německa!!! *14* *5* *3* -
Re: rené
tak něja je opravdu sladkej *14* *14* *14* *14* -
Re:
René je moc roztomilý, milý,krásný herec. *14* *14* *14* -
Re: Krasavec
Tak tak. Uz to meli davno opravit. *16* -