-
Tomík
Je božskej,je hezkej ale mohlo by tam být víc fotek i ze seriálu,teď čekám v televizi na díl jak Toma unesou a bude přivázanej v tom bazénu,u toho se vždy rozbrečím jak už mu dochází dech to je fakt doják je to suprovej herec i chlap. *4* *14* *8* -
Prominte!!!
Jé sorry,nějak se mi to vymklo,původně jsem to chtěla poslat jen jednou,takže se omlouvam,já fakt nerada. *9* -
Bylo by fajn kdyby se vratil do kobry 11 bez nej to neni uz ono
-
Vendula z Topolné
sem tvůje velká fanynka *1* -
-
Re: Vendula z Topolné
jÁ JSEM TAKY FANYNKA *4*
-
-
Všechno nejlepší René *4* *5*
-
Je to můj miláček....
Toho to herce mám strašně mocinky ráda....je to můj takový miláček ze všech herců z Kobry11......je prostě nejlepší!!!!! *14* *14* -
-
Re: Je to můj miláček....
AHOJKY TINO . To já už moc dlouho , že tom je tvůj největší miláček a , že ho máš moc ráda . *14* *14* . A ty zase víš koho mocinky moc obdivuju já *3* . Jsi super kámoška :) *3*
-
-
Gratulace
Tak ti přeji všechno nejlepší k tvým 45. narozeninám....hodně zravíčka, štěstíčka, lásky a mnoho pěkných folmíků v televizi, ale i ty divadelní....René je fakt nejhezčí chlap z celého Německa....Tohoto herce tak strašně moc zbožňuji a je to můj největší miláček.... *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
-
Re: Gratulace
videl jste ho nekdy nekdoo na zivo?A vite nekdo kde presne bydli? -
-
Re: Re: Gratulace
jÁ VÍM KDE BYDLÍ. *3* *4* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Gratulace
NAVAL! *10*
-
-
-
Re: Gratulace
Taky se připojuji ke gratulaci. Taky Ti přeji všechno nejlepší k narozeninám *4* *4* *4*
-
-
tom
Tom Kranich byl nejlepším partakem Semira Gerkhana škoda že z kobry 11 odešel bez něho to už neni ono. *5* *15* *1* -
-
Re: tom
jE TO ŠKODA, TO JE PRAVDA. *3* -
Re: tom
Uz ho v cobre zase mas.Ale v ty odpoledni.-)
-
-
Tyjo, to už je tak starej :D? No, tak všechno nejlepší :)
-
Happy birthday René *1*