Přejít na výpis diskuzí

Rey Koranteng

OSOBNOST 30.12.2008 
22 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený pane,mockrát jsem psal do televize a žádal Vaši fotku s autogramem a totéž i od Vaší krásné kolegyně ze zpráv.Bohužel nikdy mi neodpověděli.Proto se obracím touto cestou na Vás osobně a již předem děkuji za pochopení.Pavel Kučera-Dobiášova 863/30-46006-Liberec 6.
  • Pokud vím, provalilo se , že žádnou maturitu nemá. Dodělával jí pak údajně až v roce 2008.
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!! :-)
  • Vážený pane redaktore.
    Sleduji Vaše televizní pořady a rozhodoval se dlouho zdali Vás nebudu obtěžovat. Stalo se mnoho věcí které mě trápí ale především že člověk nemá dovolání .Jsem Tělesně postižený a to po úraze ze šachty v Příbrami.
    To by ani tak nebylo špatné až na věci které se dějí v dnešní době. Díky nekalostem podnikatelů kteří s lidmi zacházejí jak s nulou tak že nepřihlásí na soc a zdrav. Toto jsem zjistil až před několika lety a bylo mi do pláče. Je mi 62 let a když jsem dostal ztp/p ale bez nároku na peníze tak jsem málem dostal infarkt. je to velmi těžké a když chci někam na procházku tak mé nohy slouží tak na 50 metrů a jinak musím odpočívat hodinu na nabrání nové síly.Takže musím na chraněné dílně dodělávat 5 let které chybí.Když jsem chtěl mimořádnou pomůcku tak nemám nárok. Ani na příspěvek na elektrický vozík a to také nemám nárok
    Takže jenom mě mrzí to že lidi jsou nic atak to cítím já. Nemám zrovna dobrou výslovnost za to se omlouvám a pokud se chcete dovědět více na emailové adrese víte jsem na tom tak že by měl každý vědět jak se s lidmi zachází. Děkuji Vám za pochopení s pozdravem Drabik Kolibáč Mojmír
  • Jména jeho dcer znamenají:
    Vanesa je uměle vytvořené jméno. Poprvé se objevilo v básní Cadenus a Vanessa
    Sofie je řecké slovo pro "moudrost".
    Leontina je řecký výraz pro lva.
  • *9*

Hrozně sympatickej človíček,takový sluníčko *4*
    • Re: *9*

souhlasím *4*
  • ANNO

Ahoj moc by mě zajímalo s kým byl Rey na udílení cen anno.Mám za to že to byla dcera ovšem kamarádka si myslí že manželka. *3*
    • terapatrick

Re: ANNO

manželka je bílá a dcera z 25 procent černá !!!!!!!! *15*
      • terapatrick

Re: Re: ANNO

a teď je jí 15 let !!! *15*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit