-
pll
Ten týpek je absolutně vychytaný takhle me rozesmívá jen jeden další člověk jiný ne,navíc má dokonalý dabing -
Soudce Dredd
hrál ve filmu Soudce Dredd... z roku 1995, Judge Dredd
nvm kde se tu dá přidávat do filmografie, tak to píšu aspoň sem... -
Rob - vidka
Jelikož máme s kámoškou Roba taky moc rády, rozhodly jsme se vytvořit jeho channel na YouTube - http://www.youtube.com/user/RobSchn eiderFan
Je tan pár funny videí z filmů a různých TV show, na některé jiné máme odkaz v oblíbených a sem tam nějaké nové přibude. Takže klidně navštivte ;)
A kdyby někdo chtěl vědět, kde by mohl sehnat některý Robův film (např. Surf Ninjas - Surfaři a ninjové - protože některé se fakt blbě shánějí, zanechejte zprávu někde v komentu na tom profilu *4* )
Jo a někdy asi v květnu-červnu 2008 by měl být v kinech Robův nový film - Big Stan - no já už se nemůžu dočkat :o) -
Surf Ninjas
nepletu-li se tak film Surf Ninjas vysel v cechach pd nazvem Bláznivé dědictví - ja to znala jeste jako Surfující nijové - naposled jsem to videla v detstvi a dost ureputne to shanim...nevedel by nekdo kde a jak? *3* -
Ve filmu žába k zulíbání hrál naprosto skvěle.Moc se mi tam líbil?Je to úžasný herec
-
jeto úžasnej herec a je krásnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co tak čumíš? -
Rob
Já mám Roba rád, ale mysli si, že v jeho filmogragii chybí spoustu pidirolí, který sehrál ve filmech Adama Sandlera. -
Já ho milujuuuuuuuuuuuuu! Ovšem,těch úček by byylo nekonečno! *14* *1*
-
lovuju ho
Je upáááá supr a filmy s nim jsou úpa prdel *1* *1* *15* ...a dělá srandu vo tom to je *3* -
<3
Tento týden jsem začal stahovat filmy Adama Sandlera a poté jsem zatrousil i na stránku tady s Robem a shodou okolností má zrovna narozky... Přeji všechno nej, hodně štěstí, úspěchů nejel v životě, ale i ve výborné kariéře..:) *14*