-
happy birthday
vsechno nejlepsi!!:) -
-
:-*****
Dear Robbie everything best at brithday
55 lot luck health loves are splendid actor very goood singer so put *3* -
-
Re: :-*****
36* *14*
-
-
-
Můj blog o Robbiem Williemsovi
http://marthusinka11.blog.cz/ -
Proč by nemohl
čusík proč by se nemohl stát Robbie Williams taky králem popu?Sice se jím stal Michael Jackson,a ten králem popu zůstane.A tohle může být jak v pohádce..vždycky je tam princ který se stane králam a na starého krále se zapomene a tím princem je Robbi Will. *3* -
moc moc prosim
moc vas prosim, jak se jmenuje pisnička, kterou zpiva robbie williams angels v češtině???předem děkuju -
-
Re: moc moc prosim
Nevím jestli jsem Tě dostatečně pochopil. Jestli ne, tak se omlouvám, ale Angels v češtině znamená Andělé, Andílci atd. *3* -
-
Re: Re: moc moc prosim
jo, ale on jak zpívá pisničku angels, tak na tu stejnou hudbu je i pisnička v češtině a ja potřebuju vědět, jak se jmenuje, prosim neviš???
-
-
-
ou jé
Robbie je fajn *14* právě ve víkendu říkali, že je to možná nový král popu..blahopřeji:) -
-
Re: ou jé
Žádný nový král popu!! Stím tedy nesouhlasím!!! Králem popu BYL JE a BUDE Michael Joseph Jackson!!! *16* -
-
Re: Re: ou jé
josefík -
Re: Re: ou jé
Hele michael jackson byl mozna kral popu,ale ted bude robbie williams tak se s tim smir *10* -
-
Re: Re: Re: ou jé
Mám moc rád písničky od Robbieho,je skvělý skladatel, textař a hudebník, ale myslím, že na hodně, ale hodně dlouhou dobu bude král popu Michael Jackson.
-
-
-
-
blog about Robbie Williams
Jestli si fanoušek Robbieho Williamse podívej se pls na můj blog o Robbiem *4* *4*. -
-
Re: blog about Robbie Williams
robbie--williams.blog.cz
-
-
DE_LOVELY
Ahoj,prosím Vás, můžete mi někdo poslat,případně poradit,kde stáhnu české,nebo slovenské titulky k filmu De-Lovely s Robbiem Williamsem?? Díky moc wox1@seznam.cz -
Nabízím sbírku Robbieho:-)
Ahoj:-)
Nejprve se chci k většině z vás připojit a říct, že Robbie je opravdu ten nejúžasnější zpěvák co kdy byl a bude. Od nějakých svých 13ti-14ti jsem do něj zblázněná, celej pokoj plnej plakátu všechny CD originál, výstřižky z časopisů...Určitě to holky znáte:) Ted už mi je dvacet a stěhujeme se s přítelem do vlastního bytu a asi chápete proč se toho všeho musím vzdát...:) Vybrala jsem to nejcennější a nabízím to vám fanynkám, protože je mi fakt hrozně líto to vyhodit.
Takže pokud někdo máte zájem mám 4 velký Robbieho plakáty, knížku Andělé a Démoni, DVD Robbie Williams show (perfektní:-)), hodně originálek CD a hlavně figurínu v životní velikosti z klipu Radio:)
Kdyžtak se ozvětě na mail:) *14* *14* *14* *14* -
turné
Pokud náké vůbec bude:D -
tour 2010
Nevite nekdo kde a kdy si mohu koupit listek na jeho turne?
Diky