-
Dobrý den pane Fico , vy jste lepší než Kiska , lidi vás nevolily protože se vás bojí , lidi vubec nepřemyšlí ale budou zklámáni že vás nevolily moc vás prosím kandidujte za pět let , pomozte prosímvás Slovensku , nej vy to dokážete , prosím kandidujte *5*
-
Chuy a pixus iba toto k Ficovi
-
FICO je najlepsi lebo drzi z chudobou ktora je na slovensku radicova stahuje co sa da nech da racej knam do roznavy aj nejaku robotu a nielen okolo bratislavy tam je jej dost
..FICO DOTOHO ..VYCHOD JE S TEBOU. *4* -
Gratulujem k vitazstvu vo volbach, hoci asi ani nie je velmi k comu... neviem, ci je to odmena, alebo skor trest, avsak kazdopadne touto cestou pana Fica pozdravujem a velmi mu fandim. Dana *3*
-
P. JUDr. Fico si nedal sám hlasy, aby bol víťazom volieb. 18 mesačné vládnutie rôznych politických strán, medzi ktorými bolo navonok predstierané, že všetko je v poriadku nevydržalo a prasklo.
Opovrhnutie spoluvládnutia s p. R.Ficom v predchádzajúcich voľbách s vtedajšími vyvolenými stranami, kedy p. Fico dostal od voličov najviac hlasov bolo ranou pod pás nie pre p. Fica, ale pre jeho voličov. A na to za 18 mesiacov nie vládnutia, ale hašterenia volič nezabudol.
Treba viniť podľa mňa nie p. Fica, ale niekoho iného, kto za každú cenu spojil už vtedy nepredstaviteľnú spoluprácu rôznych strán, len aby bol odstavený z vládnutia p. Fico. -
Slovensko potrebuje lavicovu vladu.Pozera pravica na chudobu? Odpovedzte si sami. Rozkradli cele Slovensko.
-
Fico je zlodej a klamár celý SMER aj SDKÚ atd. Jediný normálny bol so všetkých akorát tak Slota, ten aspoň vedel povedať čo si myslí a mal pravdu
-
-
Veľká pravda
-
-
Prosim Vas, preco tu aj tato bolsevicko - estebacka osipana musi mat diskusiu?
-
Zkrachovaný Fico aj celá strana Smer
-
O chvala pan Fico...Mam 50rokov,som na urade prace,nemam natok na ziadne davky,a dokonca aj pracu na dohodu,ktoru som mala vo vyske 10 hod tyzdenne,celkom zrusili pre uzasny zakonnik!Tak vdaka Vam si nemozem privyrobit ani par desiatok eur,nieto si najst pracu...SRDECNE DAKUJEM./odpracovala som 30 rokov a nemam pravo na nic!/