Přejít na výpis diskuzí

Robert Fico

OSOBNOST 4.4.2009 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gratulujem k vitazstvu vo volbach, hoci asi ani nie je velmi k comu... neviem, ci je to odmena, alebo skor trest, avsak kazdopadne touto cestou pana Fica pozdravujem a velmi mu fandim. Dana *3*
  • P. JUDr. Fico si nedal sám hlasy, aby bol víťazom volieb. 18 mesačné vládnutie rôznych politických strán, medzi ktorými bolo navonok predstierané, že všetko je v poriadku nevydržalo a prasklo.
    Opovrhnutie spoluvládnutia s p. R.Ficom v predchádzajúcich voľbách s vtedajšími vyvolenými stranami, kedy p. Fico dostal od voličov najviac hlasov bolo ranou pod pás nie pre p. Fica, ale pre jeho voličov. A na to za 18 mesiacov nie vládnutia, ale hašterenia volič nezabudol.
    Treba viniť podľa mňa nie p. Fica, ale niekoho iného, kto za každú cenu spojil už vtedy nepredstaviteľnú spoluprácu rôznych strán, len aby bol odstavený z vládnutia p. Fico.
  • Snáď si tento môj príspevok pán JUDr. Róbert Fico raz prečíta...
    Som veľmi sklamaná z výsledkov volieb, aj moje deti budú platiť dlhy nerozvážnych a zadubených ľudí tu na Slovensku.
    A pánovi Ficovi odkazujem, že mojím najvačším snom je, aby raz v živote pocítil tú beznádej a chudobu, pri pohľade na vlastné deti ktorým nemôže dať nič na viac, lebo nič nemá. A dúfam, že pocíti aj bolesť za každé ukradnuté euro od nás všetkých. Raz niekto príde na podvody ktoré tu pred našimi očami robíte a smejete sa nám. Nech Vám Pán Boh pomáha na poslednom súde, lebo tam sa len tak ľahko neobhájite...
    Veľa zdaru
  • P. Fico je vzdelaný človek, s prehľadom a dlhoročnými skúsenosťami v politike. V týchto voľbách voliči preukázali svojim hlasovaním jeho ocenenie. Dali mu vysvedčenie so známkou výborný, lebo si to právom zaslúži. P. Fico blahoželáme a prajeme Vám pevné zdravie a veľa síl.
  • Trochu mě udivilo, že životopis není aktualizovaný. Končí po volbách
    r.2006.
  • Slovensko potrebuje lavicovu vladu.Pozera pravica na chudobu? Odpovedzte si sami. Rozkradli cele Slovensko.
  • ˇAno fico je ten najväčší génius pod slnkom.
    Vie sľúbiť toľko čo iný ani dať nedpkáže a to všetko "vlastnou hlavou".
    Obyčajný boľševický populista a demagog
  • Dobrý deň.

Fica nemôžem ani cítiť. Je odo mňa mladší, ale robí sa mudrý, ako keby všetku mudrosť sveta zožral. Je mi s jeho navrácanie. Mal by sa na 5 rokov niekam skryť aj celú jeho najmúdrejšiu stránu.O čo mi ide, aby zase 5 rokov trebál somárini.
  • Mila Martina. Preco nevladne Vas vodca? Lebo neni schopny vladnut. Vyhral volby ale svojou aroganciou sa z nikym nevedel dohodnut. Vyhra aj teraz a su reci o tom ze chce zradit svojich volicov cast pravice. *16* *4* *16*
  • Prosim Vas dufam ze neverite co uz vypravaju vsetci 20 rokov sami si nahrabali a na lud kaslu ked taky patriot nech da ludom vsak nahanobil dost snad neverite ze to vsetko co ma tak ma z poctiveho platu, Pan Fico na Vasom meste by som odstupil bo slubujete nemozne tak jedine keby ste zafinansovali zo svojich aj z Vasymi stranikmi nechcem vsetkych menovat myslim tych chudobnych v uvozovkach

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit