-
robert - vasil
Miluji Tě, Roberte, *14* Děkuji za to, že jsi a přeji hodně štěstí. *14* -
robert
výborný herec,role vasila v ulici mu sedí.je pěknej chlap. *14* *14* *14* *14* -
Ulice
Robert alias Vasil je tak sexy chlap!!!! *14* *3* Taky docela tý Ingrid závidim *1* Už aby bylo pondělí a Uliceee *1* -
-
Re: Ulice
souhlas *14* *14*
-
-
taky já
Krásná scéna Ingrid s Vasilem.Závidím ingrid... -
herec
výborný herec,sexy chlap. *14* *14* *14* -
ulice
Dnešní ulice byla naprosto "Vasilovatá"...a jak nakonci z Ingrid serval oblečení *14* *14* -
Smrt pedofila
Smrt pedofila je tak hrozně smutný film. Včera to dávali v televizi. Film plný beznaděje, výčitek, předudků a nenávisti. Opravdu smutné. Robert to zahrál suprově, konec byl hrozný...je hrozné kam až dokáže člověka dohnat strach a beznaděj... *9* -
robert
jsi moc krsnej a sexi chlap rada bych te poznala jana *14* -
Vasil se vrací
ahojky lidičko strašně se mi pan Jaškow líbí. Nevím proč ale z nemocnice na kraji města si ho nepamatuji. Zaujal mě až jako mafián v ulici. Pro všechny jeho příznivce mám dobrou zprávu Vasil se vrací. *1* *14* *3*
http://www.mediashow.cz/lide/robert-jaskow-se-take-po-pauze-vraci-do-ulice.html -
můj názor
Je to strašně hezký chlap. V Ulici mě přesvědčil o tom že má mimořádný talent.Málem bych uvěřila že je to rus :) Má v sobě kouzlo které je vidět hned, a nemyslím tím jen vzhled. Je to zkrátka zajímavý muž :)))