Přejít na výpis diskuzí

Robert Orsáček

OSOBNOST 30.3.2009 
106 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm

Zacina me to tu docela stvat...dam sem fotku, po trech dnech tu jeste porad neni, dam sem odkaz na ten hokejovy klub, co je jeho majitelem Robert....nedaji to sem..fakt se na to asi vy*
  • vali99

Re: Re: re:re:re:re:..hanan...

Jj, letim cvičit *1* *1* *1*
  • Re: re:re:re:re:..hanan...

No ona ta kapela The Plastic Garlic byla spíš asi recese fanynek, sice párkrát se ve zkušebně sešly, hrát víceméně uměly ale vyšlo to celé do ztracena. *4*
    Tak se snažte, holky, ať nedopadnete stejně ;-)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Metro

oki tak to neresim no *1* *1* *1*
  • vali99

re:re:re:re:..hanan...

šest let??? ale rozpadlo se to??? to je škoda...to ráda bych poslechla... někdy si říkám, je to škoda, že sem nežila tak o deset let dřív, zažít s váma tyhle začátky...no chodim na glássy teprv cca 2 roky... a dycky závidím ségře dyž si povídáme, jak chodívala na glássy...já tehdy v nákým 96 nebo kdy byla uplný škvrně, ani rok mi nebyl... *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: To: hanan

Beru tě za slovo! *4*
    (to mi připomnělo, že já vlastně jedno podobné pozvání už mám, ale nejspíš k tomu nikdy nedojde...asi tak zhruba před 6-ti lety založily fanynky Glassů jejich revival s názvem The Plastic Garlic (The Glass Onion revival)...ale nakonec to nejspíš vyšlo do ztracena, jen pár zkoušek a dál nic..už o nich není ani vidu ani slechu, škoda *1* ).
  • vali99

Re: Re: Re: Re: To: hanan

Jednou vás všecky pozvu :)
  • Re: Re: Re: To: hanan

Tak to jo, tak se hezky snaž *3*
  • vali99

Re: Re: To: hanan

No my to zatim jenom zakládáme a sme tři- bicí,akust.kytara a klávesy...No a chtěli bysme hrát?... No nějaký převzatý skladby (když jsme já a mary beatlemaniaci) a taky nějaký skladby vymýšlím... A neboj s bycíma neseknu, za a bych naštvala mámu, která by je prodala,a pak už sním, jak jednou budeme hrát na musilce :) (a pak mám ještě ten kroužek, kterej taky něco stál) *1*
  • Re: To: hanan

Tak to je hezký, doufám, že s tím za chvíli nesekneš jak pár slečen, co znám.... A jaképak skupině? Máte nějakou skupinu? Co hrajete, myslím repertoár?
  • vali99

To: hanan

bici mam doma asi...rok,ale necvičila jsem na ně, a teď od září chodím do kroužku...Takže žádna zvdělaná nejsem, a učím se hlavně kvůli naší skupině.... *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Metro

Pardon, že se vám vkrádám do diskuze, ale zaujalo mně to, že hraješ na bicí... to je fajn a můžu vědět, jakpak dlouho?
  • vali99

Re: Re: Re: Re: Re: Metro

já teda chodim jenom na rondo, ale prostě sleduju hru a nekoukam furt na Robina když sedi na lavičce. A sla bych, aj kdyby rob nehral. Ale když si mě na zapase všiml a udělal na mě hokejkou pušku tak ja byla blahem vedle xD Ja se o nej zajimam, prostě "idol"... prostě na koncertě sem z nej poblbla, jak krasne zpiva, a dela tam za bicima "blbosti"... mě tim děsně inspiruje,(já sama totiz hraju na bici)...prostě to neřeš, sem prostě chtěla vědět kdo rondaci sou, a nak me ta hra zaujala. Je to pro mě větši zabava než ten baseball, na ktery nekdy chodime.
  • Re: Re: Re: Re: Metro

Aha takze chodis i na jiny zapasy,treba te jejich ligy,kdyz te zajima hokej a ne Robert, ze? *4* *1*
  • vali99

Re: Re: Re: Metro

Ja byla minulej tyden... Ale mě zajima na zapase spis hra nez robert.. To mě mama nastvala ze furt tamhle ho mas a ja ze nemam cas, kdyz sleduju zapas! To sem z nej poblbla spis na koncerte.
  • Re: Re: Metro

Na hokej??? Nee to fakt nee....me staci koncerty.na rozdil od jinych ja teda do neho nejsu zamilovana abych ho musela porad sledovat *1* *15*
  • vali99

Re: Metro

Taky jdu, uz se tesim *1* A jde nekdo na hokej v pondeli?
  • Metro

... tak uz se nam koncik blizi *3* *1*
  • Re: Poděkování

Jo a jestli tam chceš něco doplnit,tak není problém,pošli mi to na fan.club.tgo*seznam.cz. Nebo se zaregistruj a doplň sám,tady může ty profily doplňovat každý zaregistrovaný.
  • Re: Poděkování

Co to vidím? Poděkování přímo od osobnosti? No to potěší nejvíc! *1* THANKS!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit