-
Dotaz
Chodí vůbec někdo sem na diskuzi?Pan Redford je sice už starší pán,ale pořád fešák a sympaťák. *14* *3* *4* *3* -
-
Re: Dotaz
Potvrdzujem, osobne som videla,aj mladších strčí do vrecka.
-
-
Takoví jsme byli
to mozna myslis 3 dny kondora -
-
Re: Takoví jsme byli
Barbra Streissand tedy určitě ve třech dnech kondora nehrála. Zato po filmu Takoví jsme byli, se RB vyjádřil, že to byl jeho první a poslední film s ní, protože tu pusu nezavřela a prostě si moc nesedli.
*4*
-
-
konečně
Konečně dávají dost v televizi filmy s panem Robertem Redfordem. *14* -
Bude TV vysílat zase Zaříkávače koní?
-
dotaz
Zajímalo by mne, kdy zase vyjde nějaký film s Robertem Redfordem na DVD. Ráda bych si ho zakoupila. -
blahopřání
Dnes má Robert Redford narozeniny, tak mu popřejme vše nejlepší a vše co se přeje k narozeninám. -
Filmografie
Dobrý den, potreboval bych od Roberta Redforda sehnat určitý seznam filmů. Bohužel to jde velice těžko. Chci mámě udělat radost, pač Redforda ma opravdu ráda, jakožto herce. Nevíte tedy kde sehnat filmy kde hraje? Moc by mi to pomohlo, děkuji.... -
-
Re: Filmografie
Pokud sháníte filmy s Redfordem, ale i s jiíným hercem, zkuste si zadat poptávku na www.mimibazar.cz, s tím, že hledáte určitý film nebo filmy s vybraným hercem a určitě se vám brzo někdo ozve s nabídkou. Já jsem tak sehnala už pár filmů a s Redfordem 5. -
-
Re: Re: Filmografie
Díky, obrátím se tam také. Nějaké filmy s Redfordem mám.ale ráda bych získala další. A možná ne jenom s ním.
-
-
Bohužel, také bych jej ráda získala.
-
-
fanoušek
Ve filmografii chybí ještě také snímek "Orlová práva". Nikde jsem je tam neviděla uvedená. *9* -
zájem
Zajímalo by mě,kdy vyjde zase nějaké DVD s Robertem Redfordem. -
Všechno nejlepší k narozkám!