Přejít na výpis diskuzí

Robert Rosenberg

OSOBNOST 29.8.2007 
183 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • můžu tě ujistit, že mě nějaký p*rno časáky vůbec nezajímají. Svět kazí spousta věcí včetně p*rno průmyslu a ne, že ne. Ale jestli je na tom někdo tak špatně, že k tomu potřebuje obrázky, tak to je jeho věc, mě se tenhle hnus netýká. *1* *1* *15*
  • A ještě něco, asi jseš z jeho fochu, že? *3* Potrefená husa se vždycky ozve. *1*
  • Děkujeme za Tvoje přiznání. *3* Prohlížej si dále ty své pfuj, pfuj obrázky a nejen obrázky, že. *1* *6* A teč! *12* *5*
  • Máme tady hromadu morálních ovcí...Doma si tajně prohlížíte ty pfuj, pfuj obrázky - tečete a tady pak ohrnujete nos. Tyhle lidi jsou totiž to poslední co svět kazí. R.R. dělá to co dělá, ale hlavně se chová normálně a slušně.
  • vystiznej comment *5* *3* *4*
  • zejo nej je zlatej stred pani bozeno *3* musi bejt neprijemny mit to jeho naradi az ve vnitrnostech... *11* *1* *15*
  • ani jako puboska bych s nim nesla... to bych musela blejt a blejt az bych capla.. *1*
  • ani ja pani bozeno *3* *5* ten jeho "had" je dost odpudivej *11* stejne jak on... *2* *15*
  • I s malým kašpárkem se může udělat velké divadlo, na velikosti přec nezáleží.
  • Taktéž bych řekla, jsem už stará paní věkem seniorka, ale musím říci, že bych mu lidově řečeno nedala.
  • a Rosenberg žije jen z obdivu těchto zpitomělých nanynek, jinak by po něm ani pes neštěkl. *1* *1*
  • Taky nechápu, jak ho může někdo obdivovat jen proto,že je tam dole trochu líp obdařenej než ostatní. To můžou jen náctiletý pubošky nebo holky přes dvacet, který ještě z puberty nevylezly... *15* *15* *2* *1*
  • mě se víc líbí nahej chlap než ženská, taky jsem hetero že... *5*
  • No ano, další živočišná rozhoďnožka, že. *1* *6*
  • Já ho nekritizuji za to, že to dělá, to je přirozená věc, ale když przní proti jejich vůli mladé holky a ještě o tom s pýchou vypráví a svá videa vystavuje na odiv světu, je to hnus. Přijde jednou do pekla. *16*
  • Konečně rozumný názor. *5* *4*
  • Ďábel na Zemi, řekla bych. *16*
  • To má Václav Klaus také /od té doby, kdy byl v Chile/. *1* *15*
  • Jdi, když myslíš.. *6*
  • Nic "lepšího" Tě nenapadlo..? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit