Přejít na výpis diskuzí

Robert Rosenberg

OSOBNOST 29.8.2007 
183 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je vtip? Tahle lidská zrůda jak svou povahou tak vzhledem si říká osobnost? *16* S tím, co máš mezi svýma /tlustýma/ nohama můžeš jít tak akorát do ZOO... *6* *1*
    • vystiznej comment *5* *3* *4*
  • Potkala jsem se s nim na jedný super akcičce před pár lety a nechala se s nim vyfotit a musím říct že jsem měla co dělat abych ho nevymněnila s mým přítelem jeho poklopec je opravdu naditý *14* všechno nej ty plemenej bejku! *3*
    • Ty si holt blbá.... *1* *15* Myslíš, že je život jen o naditých poklopcích? *7*
  • Já bych se od něj taky hned nechala zmrdat, je tak úžasnej :-) *14* *14*
    • Další káča... *6*
  • nechal bych si od něj pěkně nacpat to jeho sexistický péro do prciny *6* *6* *6*
    • Tady se někdo vydává za ženu a píše to přitom muž... Jak trapné.. *1*
  • Hned bych se od něj nechala zrajtovat:**
    • Nic "lepšího" Tě nenapadlo..? *7*
    • hmmm taky bych do toho sla :-*
      • Jdi, když myslíš.. *6*
  • mápřekrásný péro... *15* *15*
    • To má Václav Klaus také /od té doby, kdy byl v Chile/. *1* *15*
  • proste satan
    • Ďábel na Zemi, řekla bych. *16*
  • Bych si o něj ani kolo neopřela, fakt humus. *11*
    • Konečně rozumný názor. *5* *4*
  • Rob

Robert je úžasnej a krásnej ! A myslím si, že tím svým vztahem k sexu se od ostatních chlapů ani moc neliší s vyjímkou že to zveřejňuje a nebojí se o tom mluvit před tolika lidma.. takže moc nekritizujte :P
    • Já ho nekritizuji za to, že to dělá, to je přirozená věc, ale když przní proti jejich vůli mladé holky a ještě o tom s pýchou vypráví a svá videa vystavuje na odiv světu, je to hnus. Přijde jednou do pekla. *16*
  • ...

Rosenberg a hnusnej?? Nebo magor?? Nikdy jsem neodivovala jeho tip "filmů", ale ne jenom že je poměrně hezkej, ale i působí sympticky. Myslete si o mě co chcete...
    Snim bych si nechala říct ;o)
    • No ano, další živočišná rozhoďnožka, že. *1* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit