Přejít na výpis diskuzí

Robin Suchánek

OSOBNOST 31.5.2009 
63 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Twen člověk je týpak a vy ostatní jste nuly... Kterej z vás dokáže to co on aha??? Jediný co bych mu vyčet je ten Bahník, ale jinak strašnej pohodář.
    • Je to imbecil co si hraje na hrdinu..
  • UPOZORŇUJI, že jsem dostal nepravdivé informace od 16-letého chlapce Davida Kadrnožky, který mě nepravdivě informoval o tom, že pan Suchánek je podvodník, zloděj a další hlouposti! MOHU ZARUČIT, ŽE PROFESIONÁLNĚJŠÍ JEDNÁNÍ, NEŽ JEDNÁNÍ PANA SUCHÁNKA JSEM JEŠTĚ NEZAŽIL! NEJEN, ŽE PAN SUCHÁNEK SPLNIL VEŠKERÉ NASMLOUVANÉ SLUŽBY ZA VELMI PŘÍZNIVOU CENU, ALE DOKONCE PŘIDAL NĚKOLIK SLUŽEB ZDARMA!! Proto bych rád doporučil všem, kteří mají možnost s panem Suchánkem spolupracovat, chopit se této příležitosti, protože z vlastní zkušenosti vím, že nebudete litovat!
  • Koncert Suverena byl šupa! Těším se na další tvou akci! A ty komentáře, že jsi pako namyšlené? Vys*r se na to.. :-D
  • Radost s panem Suchánkem obchodovat. Upřímně nechápu některé komentáře, které jsem si zde přečetla. Jde však vidět, že žijeme v ČR, kde pomluvy vítězí.
  • Luxusní to člověk
  • Robine, nestačím se divit...Naposledy jsme se viděli před 6 lety a teď? Slyším o tobě ze všech stran, ale nikdo mi na tebe buď nechce dát kontakt a nebo ho nemají :( ...Slyšel jsem, že jsi se stal celkem vlivným člověkem a myslím, že bys mi mohl tentokrát pomoci ty. Pokud občas tady ty diskuze pročítáš, ozvi se mi prosím. Díky, Ondra
  • Nooo jde vidět, že ho všichni znáte Hnup vedle hnupa..! Lepšího a pohodovějšího člověka jsem nemohla potkat. Jste ubozí, jděte se raději zahrabat :)) *1* *1*
  • Včerejší párty v Praze luxusní!! Díky
  • Díky za skvělý koncert Suverena v Ústí nad Labem. Přestože SUVE přijel později zvládl jsi to na 1*! Jsem rád, že jsem tě poznal!
  • Za to, co jsi teď založil, ti dávám palec hore! Rád sleduju tvoji práci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit