-
Re:
tak s tím zcela souhlasím -
Re: prosba
film se jmenuje Jak přicházejí sny -
Re: Příbuzní?
Nikoliv.Nejsou vůbec příbuzní. -
Autogram
Hallo Mr. Williams!Can you to me sand your photo with auttogramme,please?I am your good fan.I see your film Mrs.Doubtfire and is great ask a)nd next your films.My adress is Petr Kocfelda,Pražská 120/1,Klatovy,33901,Czechia.Thank you very much. -
Příbuzní?
Jsou Robin Williams a Robbie Williams příbuzní? *7* -
nehledá dívku,ale ženu po prožité rodinné tragédii -
Re: kdo vi?
Je to komedie Andrew,člen naší rodiny. -
kdo vi?
Kdo ptosím zná název filkmu , kde Robin Williams hraje robota Endrua, který se nakonec zamiluje a na konci filmu umírá jako člověk. Díky :o) -
zřejmě jde o film Jak přicházejí sny.. -
prosba
Prosím pomozte mi zjistit název filmu kde robin vstoupí do obrazu a hledá dívku,která spáchala sebevraždu.On za ní cestuje v obraze do pekla.Film běžel na ČT2 před několika lety -
INSOMNIE
Již sem dlouho nikdo nepsal. Jde o herce, který mne nikdy nezklamal. Nejvíce se mi líbil ve filmu Král rybář. Je mi 61 let a znovu smekám. Vrahouna jste sehrál skvěle. Měl jste ale také výborné spoluhráče, že? *4* -
SUPER CHLAP *1*
-
Sympatˇák *14* *4*
-
děkuji
moc pěkně děkuji za pomoc,jsem nevěřila,že to bude tak rychle. -
film
Film se jmenoval " Jak přicházejí sny" a rozhodně stojí za vidění.Díky za připomenutí. -
prosba
marně si nemůžu vzpomenout,jak se jmenoval film,ve kterém hrál lékaře,jeho žena kurátorku výstav a při dopravní nehodě se jim zabily obě děti.Jedná se tam o nebe a peklo.Prosím napište,pokud víte.děkuji -
je to dobry herec
-
Má hezké oči!!!
-
Upřímnost
Má jedinečný smysl pro komiku,má opravdový talent,je upřímný,milý a duchaplný.Jde za svým cílem a nebojí se do něj vložit kus svého já.