-
Robin Williams byl vynikající herec.Nejlepší výkon podal ve filmu Insomnia(2002) od Christophera Nolana.Byl to dobrý herec.
-
Jo je to pravda velkaaaaaaaaaaaaaaa skoda ze vsemi souhlasím *8* *9* *13* *9* *13* *9* *13* *9* *13* *9* *13*
-
Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14*
-
Upřímnost
Má jedinečný smysl pro komiku,má opravdový talent,je upřímný,milý a duchaplný.Jde za svým cílem a nebojí se do něj vložit kus svého já. -
-
Re: Upřímnost
*4*
-
-
je to dobry herec
-
prosba
Prosím pomozte mi zjistit název filmu kde robin vstoupí do obrazu a hledá dívku,která spáchala sebevraždu.On za ní cestuje v obraze do pekla.Film běžel na ČT2 před několika lety -
-
Re: prosba
ten film se jmenuje jak se tvořej sny je uchvatnej -
nehledá dívku,ale ženu po prožité rodinné tragédii -
zřejmě jde o film Jak přicházejí sny..
-
-
Příbuzní?
Jsou Robin Williams a Robbie Williams příbuzní? *7* -
-
Re: Příbuzní?
Nikoliv.Nejsou vůbec příbuzní.
-
-
robin
jsem jeho fanynka už dlouho.. je mi teprve dvacet, ale mam robina williamse rada uz nekde od 14.. at se mi ostatni smali, ze neobdivuji treba breda pitta.. ale ja mam proste rada robina.. a je to bezkonkurencne nejlepsi herec!! -
-
Re: robin
včera davali film film s robinem williemsem .kněz je poděs..... velice jsem se nasmala *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
question
ahoj lidi:)nevíte náhodou,jestli Robin nehrál v klipu Bobbyho McFerrina Don´t worry be happy? *3* -
-
Re: question
jo hral -
Re: question
jj
-
-
Krásné narozeniny
Dnes je panu Williamsovi 56 let.Rád bych mu popřál.Happy Bithday,Robin!