Přejít na výpis diskuzí

Robin Williams

OSOBNOST 31.12.2006 
59 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příbuzní?

Jsou Robin Williams a Robbie Williams příbuzní? *7*
    • Re: Příbuzní?

Nikoliv.Nejsou vůbec příbuzní.
  • kdo vi?

Kdo ptosím zná název filkmu , kde Robin Williams hraje robota Endrua, který se nakonec zamiluje a na konci filmu umírá jako člověk. Díky :o)
    • Re: kdo vi?

Je to komedie Andrew,člen naší rodiny.
      • Re: Re: kdo vi?

prosím!!!Hledám název filmu kde hrálRobin Williams kde hrál hlavní roli jeho žena si vzala život a on pomocí obrazu se dostal za její duší do pekla kde mučili duše a tríznili je v bahně a v zoufalství on jí pak vysvobodil.Děkuji mnohokrát za odpověd moc to potřebuju.Pište mi prosím na email Nikola.1000@seznam.cz prosím děkuju Nikola
        • Re: Re: Re: kdo vi?

je to nadhernej film a jmenuje se jak prichazeji sny *3*
  • prosba

Prosím pomozte mi zjistit název filmu kde robin vstoupí do obrazu a hledá dívku,která spáchala sebevraždu.On za ní cestuje v obraze do pekla.Film běžel na ČT2 před několika lety
    • Re: prosba

ten film se jmenuje jak se tvořej sny je uchvatnej

nehledá dívku,ale ženu po prožité rodinné tragédii

zřejmě jde o film Jak přicházejí sny..
  • INSOMNIE

Již sem dlouho nikdo nepsal. Jde o herce, který mne nikdy nezklamal. Nejvíce se mi líbil ve filmu Král rybář. Je mi 61 let a znovu smekám. Vrahouna jste sehrál skvěle. Měl jste ale také výborné spoluhráče, že? *4*
  • SUPER CHLAP *1*
  • Sympatˇák *14* *4*
  • děkuji

moc pěkně děkuji za pomoc,jsem nevěřila,že to bude tak rychle.
  • film

Film se jmenoval " Jak přicházejí sny" a rozhodně stojí za vidění.Díky za připomenutí.
  • prosba

marně si nemůžu vzpomenout,jak se jmenoval film,ve kterém hrál lékaře,jeho žena kurátorku výstav a při dopravní nehodě se jim zabily obě děti.Jedná se tam o nebe a peklo.Prosím napište,pokud víte.děkuji

film se jmenuje Jak přicházejí sny
  • je to dobry herec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit