-
bez uražky ale som vyššia ako ty mam iba 11rokov a som vysoka 164cm si malí ako trpajzlik .Tancuješ ako ale inak si celkom pekny a ešte na tej profilovej fotke sa ohol a ostrihaj a umy sa smrdiš *2* *12* *8* *10*
-
-
brouku... :-D já mám 19 a mam 161. Sem spokojená.
-
Seš hodně drzá tebe asi baví urážet viď tak za prvé nejdřív se podívej na sebe a pak něco komentuj!
A jak Ty to víš že smrdí to sis už dovolila dost tak se umy Ty a nápis a hlavně nežárli capane malém. -
-
Máš pravdu je to capan malej nevychovanej
-
-
Koukni se na sebe! Čeho jsi v životě dosáhla? Maximálně tak čumět na televizi. Podívej se na něj! Tenhle vzhled se mu líbí a navíc je to dobrý herec. Jak by ses cítila kdyby někdo na profil s tvou fotkou napsal " Ostŕíhej se jsi tak vysoká jako žirafa na svých 11 a smrdíš. Radši přemýšlej co říkáš
-
Ako fakt to myslis vazne. Ake by to bolo tebe keby ti tak niekto pisal. Sa uvedom trocha.
-
A ty si myslíš, že za svou výšku může? *1* sorry, ale on to neovlivní, tak se tady do něj navážejte :D smrdí? a ty jsi ho potkala? ubohost
-
vika ber si to bez urážky ale já mám iba 9 rokov a mám 165 cm tak komu tu nadáváš
-
Jako sorry ale že je malej za to on vážně nemůže,ty seš třeba "ošklivá" (to nevim) a naváží se někdo do tebe ??? NE!!! Tak co urážíš ostatatní......Jo a on má aspoň kariéru narozdíl od tebe je v televizi a kde seš jako ty??? Leda tak v .... Koukni se na sebe a pak teprve suď ostatní (rada do tvího bezcitnýho života) .. *10* *16* *10* *16*
-
ja mam 12rokov a meriam 168
-
-
preboha ty obrina
-
-