-
Roger
Ahojte vsetci som novym fanusikom...fandim Rogerovi, je najlepsi!!!! *1* -
Fedex
Fede je number 1. jasneeee!! *1* *1* -
Teda Rogi..
..to se dělá tajit dvojčata? *1* Nám by nevadilo že šlo o umělé oplodnění!Zajímalo by mě jestli jsou jednovaječná(budou vypadat stejně)nebo dvojvaječná!Ale pokud budou hrát tenis,první tenisová dvojčata nebudou!To už jsou bratři Bryanovi,kteří jsou nejlepší ve čtyřhře!A už vypsali kurzy 1:100 že vyhrajou Wimbledon a 1:25 že vyhrajou jiné turnaje! Mě to teď přijde dost předčasné,protože vyhrát Wimbledon můžou nejdřív tak za 18 let a do té doby se může stát cokoliv!!! *1* -
-
Re: Teda Rogi..
....ale prve zenske dvojcata mozu kludne byt ktore budu hrat tenis *1*
-
-
Stane se znovu světovou jedničkou!
Stane se znovu světovou jedničkou!Moc mu to přeju! *14* *1* -
Rogerovi opět hráblo..
..roční děti ho prej budou sledovat!! JÁ,JÁ,JENOM JÁ A TENIS,NIC JINÝHO ON NEZNÁ!!!!!!!! *8* -
Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý
Roger Federer asi na Lukáše Dlouhého nějaký čas nezapomene. Český tenista totiž v šatně grandslamového French Open našel telefon, který patří švýcarské legendě, a ihned mu jej vrátil.
Alespoň to Dlouhý tvrdí ve svém blogu z Paříže.
"Dneska (pozn. v pondělí) jsem našel v šatně telefon, tak na něj koukám, a na zadní straně měl RF. No tak jsem šel za Feďákem (pozn. Federerem), jestli mu něco nechybí. No měl radost," napsal český reprezentant na stránku protenis.cz
A co ještě Dlouhý prozradil? Mimo jiné to, že šlo o mobilní telefon Blackberry, u kterého byl přívěsek od Federerovy dlouholeté přítelkyně a nyní již manželky Mirky Vavrinecové. No tak nevím,jak poznal,že je ten přívěšek od Mirky? A škoda,že si neopsal nějaká čísla! *1* *1* *3* -
-
Re: Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý
a taky je divný,že si nedává pozor na mobil! Nebo že by si to Dlouhý vymyslel,aby byl zajímavej? *7* -
-
Re: Re: Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý
To se stává občas, že někdo něco někde zapomene..... Je ale hodnej že mu ho vrátil. *3* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý
tak to je jasný,že se to občas stává obyčejným smrtelníkům,ale zrovna Federer by si měl na mobil dávat pozor!!!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý
Ked sa to moze stat mne tebe aj kazdemu inemu tak sa to moze aj Federerovi kludne stat *3* a este ked si predstavim ze ma plnu hlavu pokial FO, tak sa ani necudujem *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý
to je jasný,že se to může stát,ale on by si prostě měl dát pozor,pokud nechce,aby ho hned začal prozvánět celej svět!!!!!!!!! *1* *4* *15*
-
-
-
-
-
-
Roger má za dna dny narozky...
,,a já mu koupím botasky!Krásné narozky Rogi,jsi totiž nedostatkové zboži!!Dokonalé,hravé,dravé a pro mě každopádně to pravé!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tak podle Federera..
...prý Davis Cup nevyhrajem! *3*
Nevím,ale hlavní je,že jsme ve finále!! *15* *15* *1* -
Já jim nezávidím..
to že jsou dcery Federera!!! Když budou hrát,stejně se řekne že je to protekce,budou je srovnávat a když nebudou chtít hrát tak to bude taky divný!!! -
Tak Rogere..
...k narozeninám ti přeju aby ses naučil i prohrávat elegantně !! *13* *15*