-
je vydět že máš hodně fanoušku!!!!!vubec v superstar nemáš co dělat snad si zaskuhráš v neděli naposlet.nedá se to poslouchata ani na tebe dívat snad je to tím že mi není náct...
-
I love Lucííík a Roman Lasota
Promiň Lucíííku, že jsem ti ještě neodpověděla na tvůj dotaz, co se mi na Romanovi líbí: líbí se mi, že tě tak vytáčí, to je fakt prdel *15* brzy se mi ozvi, těším se jo a toho psychiatra ber vážně.pa pá -
Ivuli
Já eště nemákám, já se teprv učim makat *4* , jinak jsenm z HK? A ty? -
veverunce
Dobrý ráno Veveruno, teď mom. držím pěsti Spilkovi, ale moc mě to nebaví sledovat, včera sem se dívala jen na první půlku, neb. vstávám v 5 *9* Nadělávám hodiny, abych v krátkejch úřed. hodinách mohla valit brzo dom. Přibyly tu fotky Lasoty. Tak zatím papuš *3* -
Lucíííkovi
Hraj si na andílka, ale ty zmazy, co si sem psala mluví za tebe *5* To ti nedošlo, když si psala ty hnusy o Romanovi, že se ti to vrátí? Příště nejdřív chilku přemejšlej nad tím svým "názorem", než ho sem vybliješ. Takový pako jako jseš ty se fakt jen tak nevidí, tak se zas brzo ukaž s nějakým SVÝM NÁZOREM. Zatím si ukázala jenom, že umíš sprostě nadávat a opakovat se po ostatních.... nic svýho bohužel *9* -
Lasota, do toho!!!
Románek je ze všech nej, nej, nej!!! Je to fakt romantik!!! Miluju ho!!! *14* *4* -
Už mi taky není náct,ale snahu a alespoň malý talent dokážu ocenit, kritiku máme určitě všichni rádi z očí do očí a už to, že jsi napsal vidět s tvrdým i po v, o tobě lecos vypovídá, takže si dál piš ty svoje hovadinky, nikdo na ně není zvědavej, kdyby nebyl Lasota šikovnej, tak by se tak daleko nedostal.Iva
-
naprosto s tebou souhlasím .......A pokud tobě už není náct tak se styď a vryt se na základku kde te snad nauci psat i,y !!!!!!!!!!!!!
-
Děkuji za podporu *3* od ,,Mirik"Myslím že jsme ukázali Paje/ovi že na to Lasota má, vždyť porazil favoritku Terezku. Držte těm lidičkám pěstičky!!Zdravím všechny *3* Iva
-
Hlavně že takoví antilasotové lezou na jeho stránky.....že by inteligence houpacího koně?? *9*