Přejít na výpis diskuzí

Roman Skamene

OSOBNOST 31.12.2006 
15 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Herec menší postavy.

• Herec malého vzrůstu.

• Herec menších rolí.

• Aby ses nezesral. 

• Roman Skamene má rád alkohol

• Dobrý den,

Hrál jste v tátově filmu Útěk Sašu. Letos proběhne 48 ročník festivalu Oty Hofmana v Ostrově, kde se bude hrét divadelní hra na motivy knihy a k tomu pouštět film. Rád bych se s Vámi spojil jestli by jste nechtěl přijet do Ostrova v říjnu. Byla by legrace vidět film - Sašu, divadelního Sašu a Vaše komentáře k tomu
    info@tau.cz
  • Romco,na dalku jsem sledovala,jak se ti dari a bala se i o tebe,kdyz jsi dost pil,o tve zdravi hl.Jeste ze mas tak fajn rodinu,hl.pani,to je krasne,kdyz se to povede a rodina drzi pospolu,jde vse hned lip...Mym oblibenym filmem byl Princ a chudas,na to mohu koukat vickrat,hrajes ok...Jses fajn herec,dovedes potesit,od srdce rozesmat,rada na te koukam...Kdysi jsem s tebou pokecla o porad Vlastovka,znala te,jses prima,zabavny,zlaticko,jezdil jsi do bazenu Podoli...,znam se s herci...,od mala.
    Romane,preji ti k narozkam,at mas kolem sebe same mile lidi,fajn rodinu,at se ti vse dari a hl.at jses zdrav a stastny,mam te moc rada a nadale te rada uvidim v telce,jak se ti dari a zda jses ok.
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!! :)
    Jsem ráda, že jsem s váma vyfocená :3
  • Ostuda národa

Tedy,to co tato celebrita předvádí,je děs. Ožírá se nejen zde v Čechách,ale i v cizině.Ostuda národa. Býval to dobrý herec - hlavně v Princovi a chuďasovi,ty dvě role zahrál opravdu dobře,ale co nyní dělá,škoda mluvit.
    • No, trochu chlastá... *1* *1*
  • vše nejlepší

milý Romane, *3* nenapsala jsem gratulaci hned 2.10.,ale teprve dnes.Přeji Ti štěstí,zdraví,lásku a úspěch v práci.Byla bych moc ráda,kdyby jsi na můj e-mail napsal pár řádků,byla by to pro mě velká čest.Děkuji *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit