-
můžu se zeptat kde můžu ronanovi napsat osobně přes pc krom facebooku *10* *10* *10* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *3* *3* *2* *2*
-
-
Text Vašeho příspěvkua co třeba twitter *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ahoj ronane jsem do tebe nejvetsi blazen na celim svete a porad brecim ze te neznam a ze se mi moc libis a jsi proste nejlepsi na celem svete a ja sem do tebe nejvetsi blazen kdyby jsi vedel ze si te porad pisu na steny a byla bych moc stastna kdybych te potkala a dostala bych tvuj autogram a vystoupil si na podiu v malich svatonovicich ty jsi muj nejvetsi idol na svete a proklinam vsechny co te nemaji radi a ja te primo zboznuju ja mam tvoje plagaty prosim prijed jsi nejhezci kluk na svete a jsi proste sexi a ja si te porad poustim dokola a jsi sexi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4*
-
-
*14*
-
-
*14* *4* *14* *4* *6* *14* *14*
-
Je úžasnej♥
-
hi ronan ahoj ranane já jsem david a moc ti držím palce v zpěvu že by byl v anglili tak bi se zbláznil protože vi tam umplně mluvíte a píšete že já by se narodil v anglili tak bi mi to nebolo divné
prosím odepis anglisky ale nejvíš adresu domu htěl by ti napsat
bay bay prosím adresu -
nevíte někdo kolik měří???
-
Ronane jsi moc hezký a umíš kraně zpívat
doufám že někdy budeš koncertovat v ČR
hned bych tam jela i s míma kamoškama
které jsou také tvé faninky *14* *14* -
Ronan you were very nice and know how to sing kran
I hope that you will ever perform in the CR
I just went there and mime with kamoškama
which are also your faninky * 14 ** 14 -
ENGLISH (ANGLICKY): Hi Ronan much I like you nice taste, nice face, nice voice, etc. every day at home that I'm crying with you, at least I can not write what I would have given it if I could at least write to you so if you see this comment I'd be very grateful if you I have written your home address (street) I know you from the UK. And if I'm here So wrote the address so I'd be very grateful if you wrote and I wrote here Your FaceBook Please Pretty please ........ CZECH (ČESKY) : (ahoj ronan hodně se mi líbiš hezky vkus , hezky hlas hezky obličej atd. každy den doma brečim že si s tebou nemužu aspoň psát co bych dala za to kdybych si mohla s tebou alespoň psát takže jestli uviďíš tenhle komentář byla bych ti strašně vděčná kdyby si mi tu napsal tvoji adresu domu (ulici) vím že si z velké Británie . A kdyby si mi sem teda napsal tu adresu tak bych ti byla hodně vděčná a napsal by si mi tady napsal tvuj Facebook Prosim moc Prosim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
je SUPER!!!! *14* *14* no jo britania.... asi sa tam prestahujem *3* krasny spev *1*