Přejít na výpis diskuzí

Rostislav Alka

OSOBNOST 31.12.2006 
96 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rosta kosta

Ahojek Rostiku jsi strasne krasnej kluk.Ve Vyvolenych ten nej nej nej kluk.at se jde Sasa nikitin zahrabat.Vcera jsem te videla podepisoval ses mi pamatujes byla to nejkrasnejsi chvile miho zivota.Ahoj jestli budes nekdy v televizy pozdrav prosim Petku S.pa pa
  • Sluníčko

Jsi nej....kluk na světě.:o))
  • je héééj

nechtel y sis semnou psat e-maily je bych chtela vedet jesi si fakt normalni kluk nebo nafoukanej frajirek ale radsi bych se priklonila k ¨tomu ze ses normalni a to si taky myslim no tak kdyztak napis na k.clau@seznam.cz kdybys odepsal tak budu moc rada no takpappi kikinka
  • No nevim

je skvelej ale nani to ze bych byla naka ta silena faninka ale jë opravdu suprovej a hezkej n co dodat papky kikinka
  • krasnej Rosta

Rosto nemohl bysi se mnou psat po E-mailu prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííííím moje internetova adresa je KPetrulinka@seznam.cz napis co nejdryv tak štastný nový rok preje petra. jsem silvestrovska hvezdicka letim primo z nebicka tak si rychle neco prej a pak me svym kamaradum s laskou dej.preje petra
  • Rosta se mi liby je hezkej no proste liby se mi odepis rosto!
  • Rostíček miláček :-)

Ahojky Rostíku prosím prosím chtěla bych si stebou psát E-mail ja a moje kamaradka Barca te moc milujeme :-) mej se krasne pa Kačka kdystak odepis na e-mail lionovakatka@tiscali.cz :-) :-) :-) :-) :-) :-)
  • rosta je super ,skoda ,ze vypadl v duelu .
  • kjhk

rosta nejlepší kluk
  • Rosta je nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!H nusny Vlado!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit