-
Rostík
Rostík je nejlepší moc mu fandím. -
je to nadhernej chlapik!!!:)fakt kus a jeste k tomu moc hodnej a to se casto nevidi!!!!hrozne me to stve ze vypad...:(ted uz na vyvoleny koukat jako nebudu!!!!bez neho to neni ono!!!!!
-
Rostík
Ahojky Rosťa je nejlepší tade spíš byl... Ještě než vypadl tak tam byl jedinej k sežrání. Čusík Bětulka -
je to miláček:)
Dnes jsem ho potkala ve škole *14* -
:)
Nu moc ráda bych tě poznala ,ale určo je moc holke co ti píšou atd..nemužu říkat bůh ví jakej mi přijdeš zajímáš mě moc tak kdyby... *3* -
seznámit ale kde to prodávaj
27 let jsem :podoba rosti povasha spíše vladko ,jen jsem co se dá dělat klasicky sexualně orientovanej..., někdy regi ..>zašlu foto líbí se mi holky typu katky -
Rosťa je nejlepší:))))))))))))))))
-
ROSTÍK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
strašně se mi líbí je fakt sexy a chtěla bych mít takovýho kluka jako je on!!! -
je héééj
nechtel y sis semnou psat e-maily je bych chtela vedet jesi si fakt normalni kluk nebo nafoukanej frajirek ale radsi bych se priklonila k ¨tomu ze ses normalni a to si taky myslim no tak kdyztak napis na k.clau@seznam.cz kdybys odepsal tak budu moc rada no takpappi kikinka -
titulek?
Ty jo, to je mazec. Rosťo teda ty jsi teda chudák, protože mám takový pocit, že tě žádná holka nemůže mít ráda doopravdy.. spíš je to taková ta celebritní láska.. (teda myslim jako tady na tom fóru nebo co to tu je)..ale jsi hezký a hodný.ať se ti daří, měj se