-
Vyhasl a nie je o ňom už nič ani počuť!
-
Discopříběh jednička a dvojka byly úžasné
-
Rudolf Hrušinský nejml. byl dobrej v Diskopríbehu, ve Svatbe upíru a Byl jednou jeden polda 1, ale už nejak vyhasl jako herec a málo je o nem slyšet skoro vubec nic
-
Matka Rudolfa je Věra Špinarová
-
proč nehraje víc? on je skvělej, dokonce i bez vlasů vypadá úžasně, což se mi většinou na chlapech nelíbí, ale na něm jo
-
Je sexy!!!!!!§ *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Mě by zajímalo kdo je matka Rudolfa,nikde jsem se o ní nedočetla,nevíte někdo?? *4*
-
Už se Discopříběh 3 připravuje. Ale nemyslím si, že kdyby se natočil, tak se mi bude líbit. Vůbec se mi nelíbí jeho oholená hlava (Rudolfova). Mně se nejvíc líbil v Discopříběhu 1, dvojka už tak dobrá nebyla. A trojka by byla asi nejhorší. Nezdá se mi, že to byl dobrý nápad, točit pokračování. Je to jen můj nazor
Dřív vypadal zkrátka líp -
Všedhno nejlepší :))))))))
-
S vlasama je lepší! *1*
-
Nevite co snim je? Neni vonem Slyset nic! a Zbytek at se Neposklebuje-nevime proc Odesel do Svedska. Asi mnel nato duvod Svuj! jinak fajn Herec a Clovek
-
To si jenom myslím, ale možná to tak není.
-
jj v Discopříběhu byl krásnej....:) *14*
-
nejlepší byl v Discopříběhu a ve Svatbě upírů,tam mu to mooooc slušelo, je krásnej. *14* *14*
-
Re: Ulice :-)
ano,máš pravdu.Já ho miluju!!!! *14* *14* *14* *14* strašně moc bych si ho přála vidět naživo,ale kde když nehraje v divadle a strašně dlouho se o něm nepsalo?:-( -
Rudolf Hrušínský ml.
Milý Rudo
Blahopřání k narozeninám.Přeji hodně
štěstí,zdraví.
"Discop říběh 1,2." *4* -
Svátek
Všechno nejlepší k svátku ... hodně štěstí, zdraví, lásky, peněz, přátel a kariéry *14* :-* -
V ULICI? ANOO
JO TO JE SKVELEJ NAPAD! JASNE ZE ABY MEL POZITIVNI ROLI S TIM NAPROSTO SOOUHLASIM..VYBORNY HEREC,MEL BY BYT VIDET V TV =o* *14* -
Ulice :-)
Kéžby hrál v Ulici :-) hlavně aby měl POZITIVNÍ ROLI !!! V negativní by to bylo divný a k němu to nesedí. Kdyby tam tak hrál. Je to skvělej herec a je škoda, že ho teď nevidíme :-( Discopříběh 1,2 ... Byl jednou jeden polda 1,2 a další skvělý role, zahrál na 1 *14* *14* ... a nejlepší bylo v poldovi, když tam byl o5 s Potměšilem :D (jeho Discopříběhovej táta) a se svym pravym tátou Rudolfem Hrušínským ml. :-) tohohle herce je škoda, aby nehrál !!! Snad se objeví v nějakých filmech nebo v tý Ulici :-) hlavně POZITIVNÍ ROLI !!! ... já toho herce prostě MILUJU !!! ... naposled jsem ho viděla v Kvasce :-( hrál skvěle ale měl takovou napůl negativní roli, to se k němu nehodí :D ... no nemám pravdu? *4* *14* -
Discocvok <3
Aha :-) hlavně, že ho máš taky ráda ;-) *14*