Přejít na výpis diskuzí

Rupert Grint

OSOBNOST 31.12.2006 
233 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hi

Hezkej zrzoun a dost dobře hraje podle mě snad nejlíp ze všech těch mladých herců v H.P. docela mě rozesmívá a na roly Rona se tutově hodí moc mu fandím *5* *1* *3*
  • Rupert

slyšl jsem že rupert zemřel a daniel že je v nemocnici
    • xx-paula-xx

Re: Rupert

*1* Jasně Ruprt je mrtví, Danile to taky nepřežil, Madona spáchala sebevraždu. Johny Depp skočil před chvílý z mostu. Však jo *1* *15*
      • kristina-isabell

Re: Re: Rupert

nieee, JOHNNY NIE *13* on ma ozajsny talent nie ako ta madonna ci redklif....
    • nik011

coze nejakej tuk tuk ne tyvl ,to bude mozna tak v dalsim harry pottroj,jenze tam ron asi neumre takze bi
    • Re: Rupert

*15* *15* ale prosímtě..

co to tu kecáš za hovadiny????????? *9*
    • pstrosik

Ach jo zase tu přišel někdo kdo si vymýšlí kraviny a nebo moc čte bulvár... Nemám k tomu už co říct... *8*
  • sweet

je moc roztomilý.Kéž by byl také sympatický. *14* *14* *4* *8* *15* *3* *1* *5*
  • nikeadidas

Rup a Emm

Podle me spolu Rupert a Emma Watson chodej napiste co si myslite vy jako myslim v realnym zivote *14* *16*
    • Re: Rup a Emm

nechoděj...určutě...se přeci pořád řiká že s danielam chodí EMMA *3* *3*
      • Re: Re: Rup a Emm

Jak tady můžete pdát, kdo s kým chodí, když o tom vůbec nic nevíte?! Kdyby spolu doopravdy chodili, byl by z toho strašnej skandál a hned by to bylo ve všech časácích atd.. *8*

PRAVDA SOUHLASÍM *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4*

no tak to je pěkná blbost *16* *16* Daniel a Emma spolu nikdy nic neměli a ani nemAJÍ.TO CO SE ŘÍKÁ JSOU LŽI. *15* *8* a pokud de o Rupa....ten taky neměl nikdy nic s Emmou.tak tady prosim vás neřikejte blbosti *9* *7*
  • nika

hm je peknej *14* ale stejne je hezci fernando alonso *14*
  • Roník náš

jseš do něj blázen co? ale jen tak dál já totiž taky no do spoustu skvělích herců, ale to snad neva *14* *14* *14*
  • LONÁNEK

Jj, Lonánek je boží. Happy birthday, Rupert! *in love* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ron

je úžasný *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • roselafendo

Rupert

Pro mě je vždycky z tria ten třetí! Ale zas tak špatně nehraje...
  • Rupert

Já Ruperta uplně milujuuuuuu!je fakt strašně boží!a na všech fotkách je tak sladkej! *14* prostě miláček! *4*

je naprosto dokonalej, sexy a bůh ví co ještě *1*...a já ho úplně zbožňuju *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit