-
joooooo on ujde *4* *4* *4* *4* *3*
-
prosim vas poslete mi nekod Rupreta email potreboval bych a nebo jestli mate na nekoho ho jineho treba Emma nebo Daniel tak mi je poslete diky a taky muzete u vsech treba ICQ cau cau ! *4*
-
-
email
Na oficiálních stránkách rupertgrint.org uvádí tuto adresu, kam mu můžete psát Rupert Grint
Hertford
SG14 3ZG
United Kingdom
a tento mail
ron@rupertgrint.org
Ale co je na tom pravdy...?
A ruku na srdce, kdo z vás umí anglicky natolik, abyste si s ním mohli psát?
-
-
nene Rupert je můůj..nevim na co si to hrajete *13*
-
jenom můůůůůůůůůůůj
*14* *14* já ho žeru je krasnej ¨,nadhernej a ja ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...Ale jinak je to docela dobrej herec.
-
Já na zrzky moc neletím:-(
-
Je to tu kráááásný a Roník taky. Ten je naprosto ÚŽASNEJ:-)
-
blabla
On je fakt boží!!Oblíbila sem si Rona(je to nejlepší postava) už v knížce a Rupert je suprovej herec.Když se ve filmu něčemu směju,tak jedině jemu.Je o dost lepší než Dan.Docela sem se divila,že jsou na něj takový pozitivní reakce,protože sem si myslela,že lidi spíš žerou Dana....no nic tak adios!! -
-
Re: blabla
Taky jsem si ho oblíbila hned v knize. Ale "naživo" je naprosto skvělej. Když vybrali Ruperta tak se naprosto trefili do mojí představy, jak by měl Ron vypadat.
A že je oblíbenější Dan, to mi taky tak přišlo. Ale nemůžu srovnávat, na jeho profil nechodím. -
Re: blabla
tak v tom s tebou souhlasim, taky sem si to ymslela že jsou lidi spíš na dana ... *3*
-
-
je sexy
-
JE SLADKEJ