-
Šišli myšli, kam jsme přišli?
A s tím šišláním jděte taky někam... -
Bláznivky
Jste se všechny zbláznily s těma přáníma k narozeninám. Si myslíte, že si to tady přečte? V češtině? Jste padlí na hlavu. Nebo ta, co mu prý psala do Anglie pro lepší pocit. To máš teda lepší pocit z toho poštovnýho, jo??? Padlí na hlavu tady všichni. -
-
Re: Bláznivky
ne počkej... to zas křivdíš těm co se namáhali s překladem... *15* *15* *15* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Bláznivky
Tak mi to přelož,nemám na to čas *1* *1* *1*
-
-
-
Rupík
Jednou jsem sem už psala o tom, že je Rup upa mega čupr herec, ale klidně to napíšu znova *14* *14* na začátku sprna sem mu taky konečně poslala dopis se žádostí o podepsanou fotku, takže se těšíííím *1* je fajn, že má tolik fanoušků *4* -
-
Re: Rupík
Poslal ti ji?
-
-
Jaj
Jaj, všichni spíte nebo co? *7* Fakt nechápu , že tu není nějaká živější diskuze *13* *13* . PROBUĎTE SE a pište. Je to pro Lonanka tak na něj nezepomínejte *13* *13* *13* *14* *14* *14* -
-
Re: Jaj
A ty jdi prosimtě spát. Malý děti už v půl šestý dávno chrněj. Nezkoušej na mě nějaký PROBUĎTE SE, tyhle časáky si můžeš nacpat někam! -
Re: Jaj
My na něj nezapomínáme ty k...? rávo?
-
-
...
Je to faktickej fešák *3* ... Mám ho moc ráda *14* a umnímí upe skvěle hrát... Na narozeniny jsem mu poslala mail , vím že to nečte , ale je to skvělej pocit *16* *1* *14* *14* *14* -
-
Re: ...
To je jasný, že to nečte. A ještě je naštvanej, že to za něj musí manažeři mazat. Takový práce, místo aby mu sháněli džob, tak mažou mejly praštěnejch fanynek... *10* -
Re: ...
to ti věřím,je fakt hezoun *14* *14* je nej
-
-
happy birthday
Happy birthday Rupert.... *3* -
lovelovelove
včecko nejjj! s láskou přeju já -
narozeninky
happy birthday *14* -
Narozky
Happy Birthday *3* -
Všechno Nejlepší
Milý Ruperte přeji Všechno Nejlepší k narozeninám a Hodně štěstí,zdraví a aby sis zahrál také jiných filmech než je Harry Potter *1*