-
fotečky
Jak se vám zamlouvají fotečky co jsem tam dala??Mám jich hodně mám ještě přidat??? *3* *3* *3* -
?
Nevite jestli je Sam ženaty??? -
-
Re: ?
Není, ale má přítelkyni...
-
-
Nádhera
Tak jsem opět šla na AVATAR,má kámoška to ještě naviděla tak jsme šly !!!!Je to něco úžasného a když to zase vidíte, tak si mnohem víc úžíváte ten děj .Už se tak nebojíte o ty dva !!!Pro všechny kdo to neviděl běžte do kina!!!!A hlavně 3D!!!! *3* *3* *3* -
-
Re: Nádhera
já se bála o Trudy a zase mi jí tam zabili :( v každym filmu mi zabijou Michelle. A Avatar je krásnej film
-
-
POZOR
hej lidi chce totu trochu rozhejbat!!!! *16* -
ANO!!
taky se těším!!! *15* -
Přeju Samovi všechno nejlepší k narozeninám! :)) Nejlepší herec na světě. *14* My blue monkey-man :D ;)))
-
Máš velikou naději v březnu je Souboj Titánů a Last Night .A točí další!!!Máme se na co těšit!!!!!!!! *3* *3* *3* -
Má budoucnost
Vzhledem k tomu,že do doby před Terminatorem 4 jeho jméno 99% lidí neznalo,upozornil na sebe ve velkym stylu.A evidentně v tom hedlá pokračovat.Upřímně mu to přeju,a jednoznačně filmový průmysl přehlcený rozmazlenýma metrosexuálama postrádal herce s trochou testosteronu a charismatem.Jen tak dál... -
Diskuse
Nemyslíte, že to tu trošku zamrzlo? Sam chystá plno dalších filmů myslím, že by blo o čem diskutovat. *3* Napříkald film Last Night nebo podobně *4* -
Vše nej :D