Přejít na výpis diskuzí

Sam Worthington

OSOBNOST 4.5.2009 
92 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aluska33

fotečky

Jak se vám zamlouvají fotečky co jsem tam dala??Mám jich hodně mám ještě přidat??? *3* *3* *3*
  • brad

?

Nevite jestli je Sam ženaty???
    • Re: ?

Není, ale má přítelkyni...
  • aluska33

Nádhera

Tak jsem opět šla na AVATAR,má kámoška to ještě naviděla tak jsme šly !!!!Je to něco úžasného a když to zase vidíte, tak si mnohem víc úžíváte ten děj .Už se tak nebojíte o ty dva !!!Pro všechny kdo to neviděl běžte do kina!!!!A hlavně 3D!!!! *3* *3* *3*
    • rain

Re: Nádhera

já se bála o Trudy a zase mi jí tam zabili :( v každym filmu mi zabijou Michelle. A Avatar je krásnej film
  • brad

POZOR

hej lidi chce totu trochu rozhejbat!!!! *16*
  • brad

ANO!!

taky se těším!!! *15*
  • xx-paula-xx
    Přeju Samovi všechno nejlepší k narozeninám! :)) Nejlepší herec na světě. *14* My blue monkey-man :D ;)))
  • aluska33

Máš velikou naději v březnu je Souboj Titánů a Last Night .A točí další!!!Máme se na co těšit!!!!!!!! *3* *3* *3*
  • Má budoucnost

Vzhledem k tomu,že do doby před Terminatorem 4 jeho jméno 99% lidí neznalo,upozornil na sebe ve velkym stylu.A evidentně v tom hedlá pokračovat.Upřímně mu to přeju,a jednoznačně filmový průmysl přehlcený rozmazlenýma metrosexuálama postrádal herce s trochou testosteronu a charismatem.Jen tak dál...
  • xx-paula-xx

Diskuse

Nemyslíte, že to tu trošku zamrzlo? Sam chystá plno dalších filmů myslím, že by blo o čem diskutovat. *3* Napříkald film Last Night nebo podobně *4*
  • brad
    Vše nej :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit