-
ANO!!
taky se těším!!! *15* -
akce
Mluvíš mě z duše!!!!Je to tady mrtví,to nikdo nediskutuje??Já se těším na Titány a na Poslední noc(Last Night)nemůžu se dočkat!!!!A co ostatní?????Taky se nemůžete dočkat? *3* *3* *14* *14* -
-
Re: akce
nn nemůžu!!!!!! *14* *14*
-
-
POZOR
hej lidi chce totu trochu rozhejbat!!!! *16* -
fotky
Tak s 15 jen 3 to je škoda!!!! *9* *9* -
Fotky
Tak jsem tam opět dala 15 fotek ,jsem zvědavá kolik jich tam dají!!!!! *7* *7* *14* *14* -
Ano
Ano!!! *14* -
Fotky
Už jsem tam dávala spousty fotek a některý tam dají a některý ne !!To mě štve jsou moc,moc pěkný.Nevím podle čeho to třídí. *7* *7* -
Kocourek
Tak k těm vláskům,nevím nevím!!Mě připadá že mu to sluší s krátkýma ale když jsem si sehnala s ním další filmečky tak třeba v Somersault je má dlouhý a kudrny a je naprosto k sežrání!!!!však v Avataru je má pak delší a moc mu to sekne.Já fakt nevím!!V Titánech je skoro do hola a je taky mu to moc sluší.Konečná odpověd .JE TO KOCOUREK VE VŠEM CO MÁ NA SOBĚ NEBO NA HLAVIČCE!!!!Určitě mě dáte za pravdu.Pa *14* *14* -
!
Taky čekam na souboj titanu!!! *15*
Mam otazku myslíte že to Samovi sluší víc s kratkymi vlasy nebo s delšími???
Ja osobně se přiklonim těm kratším!! *5* -
Sam
Avatar, nádherný film. Viděla jsem ho už 3krát a ráda se opět, brzy podívám *4* Jinač Sama jsem si oblíbila už v roli Marcuse(Salvation) *14* Je opravdu supr. A už nedočkavě čekám na premieru "Souboj Titánů" *15*