-
Všechno nejlepší Tvému bývalému příteli Hansovi Mathesonovi k jeho 38.narozeninám! *3* *4*
-
Tohle je dosti nechutná internetová stránka zabývající se celebritami a jejich sexuální orientací..
http://gay-or-straight.com/Samantha%20Morton
*8* *6* *7* -
-
I její dávný přítel herec Hans Matheson tu je http://gay-or-straight.com/Hans%20Matheson
Až na to, že ta fotka není jeho, ta tlama na té fotce není on...
*6*
-
-
The Daisy Chain /2008/
ČT2, 22.45hod, 16.5.2011, v původním znění, Samantha Morton v hlavní roli. -
34 let
to je ale babucha! *1* *1* *5* -
Políbila mě dnes múza...:-)
SPIRÁLA ŽIVOTŮ
Hans Matheson, skotský to rodák a anglický gentleman,
v minulém životě anglickým nešťastným králem,
v současnosti melancholickým umělcem.
Jako král chtěl si žít v poklidu,
ale žil jen v spalující bouři neklidu.
Královnu a děti své miloval,
z královské pokladny hodně bral a chudým málo rozdával.
Čekal ho za to osud potupný a neblahý,
před palácem svým byl před zraky poddaných na špalku sťatý...
V současné době znova reinkarnovaný,
štíhlý to mužík s hlubokým pohledem a očima jak blankyt,
hlasem sametovým a kůží bílou jak padlý sníh,
zažívá opět velký neklid...
Ač mnohostranný talent a stydlivý poeta,
váhá, zda pokračovat v herectví či raději zpívání,
je to pro něj obrovské životní soužení a vzdává se lehce svého snažení..
Vysnil si kdysi krásný život rodinný, místo toho má ústup ze slávy jen
a v sobě pocity marnosti a viny.. -
Mini rozhovor
Úryvek článku o filmu "Morvern Callar" (FILMLINK MAGAZINE; září 2003)
Samantha Morton o tom, proč při natáčení přímo na place poslouchá často hudbu ze sluchátek....
,,Herec Hans Matheson (bývalý přítel) který byl také hudebník, mě naučil před lety používat hudbu", vysvětluje:
,,Vždy by poslouchal utkvěle hudbu kvůli jeho charakterům, tak já jsem si myslela, že bych to zkusila a to zvýšilo mé prožívání citů. Takže to bylo dobré, protože jsem na place opravdovější." -
Pro všechny kdo ji obdivujete
velmi velmi zajímavý článek *3*
http://www.thisislondon.co.uk/fil m/article-8996179-details/Samantha' s+journey+to+stardom/article.do *1*
asi tak hodně hodně zkráceně:
Samantha byla odebrána své matce a od tří let žila se sestrou a bratrem u svého otce kdesi na špinavém předměstí Nottinghamu spolu s nevlastní matkou, otec ji často bil,vlastní matka se znovu provdala za alkoholika a žila s ním v jednopokojáku.. V 11 letech byla odebrána i otci a dostala se k pěstounům, jenže ne na moc dlouho, takže dalších pár příštích let putovala jako nechtěnej balík od jedněch pěstounů k druhejm, aby se jí po krátký době zas zbavili..., vyrůstala s dětma, který kradli nebo dělali prostituci, Samantha podpalovala popelnice či pouštěla kohoutky, to vše ze vzteku..., ona sama kradla v obchodech, nedokončila ani základní vzdělání, ve 13 vypadla ze školy a začala brát LSD a extázi.., v 16 byla totálně zpustlá existence, žila s klukem se kterým se seznámila v děcáku v mizerným jednopokojáku, s ním taky otěhotněla a podstoupila potrat, což ji velmi zlomilo a chtěla spáchat sebevraždu.., zachránilo ji to, že se znovu setkala s lidma se kterýma od 13 let byla v hereckém souboru.., po interupci opustila přítele a jednopokoják a přestěhovala se do Londýna, kde se připojila ke divadlu Royal Court Young People's Theatre.., pak získala i roli v tv show Soldier, soldier a další tole dlouho nenechaly na sebe čekat..., dál o Samantě píšou, že je velmi ekcentrická, ráda se svlíká a má rozporuplnou povahu, je s ní těžké vyjít a je agresívní.., při natáčení dělá často problémy.., jednou během jednoho natáčení rozmlátila hotelový pokoj.., její problémová výchova se na ní dost podepsala, je kompletně nepředvídatelná.., což má neblahý vliv i na její milostný život, pár let žila s hercem Hansem Matheson v rodinném domě v Kentu, pak se seznámila na párty s jiným hercem - Charliem Cred - Milesem.. -
-
Re: Pro všechny kdo ji obdivujete
V roce 1999 s ním otěhotněla, ale rozešli se když byla 15 týdnů těhotná.., kvůli dceři zůstali spolu v přátelském vztahu.., neumí udržovat vztahy s chlapama, dále nemá žádné vychování, chová se jak klacek a opilec z Blackpoolu, neumí se chovat ani na slavnostních ceremoniích, zašije se vždycky s nějakou kámoškou, hulí, chlastá a žvejká žvejkačku jak někde na diskárně.., její přehlížení společenských konvencí jde až do extrémů, po premiéře Minority Report si svlékla šaty a běhala nahá.., s nikým si taky nebere servítky, třeba řekne "ty šaty které nosíte jsou sračka" takže si tím nadělává plno nepřátel.., ona je střídavě velkorysá k chybám svých přátel nebo naopak agresivní a hrubá.., chová se jak se chová protože si je velmi jistá svým talentem, v mobilu má nápis "JÁ JSEM HVĚZDA".., nechová k druhým žádnou úctu, protože je velmi sebejistá a nedokáže zapadnout do žádného kolektivu, není v žádném případě plachá, sama si říká o vysoké honoráře.., takže si tím už odradila plno lidí z filmového průmyslu... *5* Takže abyste věděli fandové, nikdo život nemá jednoduchej, ani herečka Samantha Morton.. -
-
Re: Re: Pro všechny kdo ji obdivujete
matroš "Samantha's journey to Stardom" -
-
Re: Re: Re: Pro všechny kdo ji obdivujete
z 5.2.2004
-
-
-
-
Harry Holm je smraďoch
Harry Holm se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá. Jeho přítelkyni Samantě Morton opravdu nezávidíme.
Na veřejnost prosákla poněkud nechutná informace. Snoubenec herečky Samanthy Morton Harry Holm údajně není velkým fanouškem osobní hygieny.
„Je to opravdu nechutné. Harry neustále pracuje, a když už má volno, tak stále hraje basketbal. Je ale schopný se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradila Harryho jedna nejmenovaná kolegyně.
Harry i jeho přítelkyně Samantha Morton se proti tomuto tvrzení ostře ohradili.
Jdu blejt, fujky..
*9* *9* -
FUCK
SAMANTHA MORTON STINKS LIKE SHIT !!! -
Sonda do minula
Poprvé se vyspala ještě coby nezkušená panna s H. Mathesonem v noci z 31.12.1993 na 1.1.1994. Hans byl také tehdy ještě nezkušený panic. -
-
Re: Sonda do minula
Jo..? *7* Mě tedy vyšlo dle kyvadla, že ona už panna dávno nebyla a dle článku, který je výše jsem se koukám strefila.. *5* Ale Hans nezkušený panic byl, jenomže se spolu prý poprvé vyspali 1.9.1995, ona ho převálcovala, jemu se do toho totiž nechtělo a hlavně se mu to ani nelíbilo. *5* -
-
Obě jste vedle jak ta jedle. Opravdu k smíchu. Dle jakýchsi stránek spolu začali chodit v únoru 1995 a rozešli se v lednu 1997. Ale - Samantha nezkušená a čistá už dávno nebyla a ani Hans Matheson ne, poprvé to měl s jinou dívkou ještě před Samanthou Morton cca v r. 1994 a bylo to jen jednou. Takže když vstoupil do vztahu se Samanthou, ani on už nebyl tzv. čistý. A nezkušený. Samantha s ním měla sex /tedy pohlavní styk/ za celou dobu jejich chození cca 9x! Takže si zase až tak moc s ním neužívala. To je zase z mé "křišťálové koule".
-
-