Přejít na výpis diskuzí

Samara Morgan

OSOBNOST 28.11.2012 
97 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví...lepší vzhled?!:D..ba ne jsi kočka :) :D a dobrý televizní signál :D
  • Ty kokos ty vszne existujes?javsom to vzdy v3d3la nebudeme kamosky?
  • ja ta zabijem a zistim si tvoje bidlisko a pridem tam
    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • jo karolíno vše nej v zab.
  • [15. 2. 2014 23:58:14] Evka Smržová: zabijem ta hned ako sa ma dotknes nenavidim ostatne ryby vsetko su to zmutované fejky naporcovane suši ryby z činy!Nikto si nedovoli sa na mna pozriet na to dotknutich rostrham ako pitbull!Aj ta rozkušem! Ta rozkušem aj cez sklo! Lebo som ryba! Celi den sa musim kukat na tie nezmiselne pribehy tych ludi čo nemaju o čom o panelaku,burlivom vine neviem ešte o čom! N a čo je to dobre ja mam len jedno srdco musim si ho šanovat! Ako minule dosli kuklaci a kricali vseci na zem vseci na zem a ja som bola hned pri nom hned pri nom nech mi to povie do oči! sa tvarili ze ma nevidia a ja kukam na ne pod mi to sem povedat! ruku som mala vies kde vies kde_? tam odkial vychadzaju bublinky! ty tomu neveriš lebo ti to nepovedal Kollar? Ja ti hovorim aj ty pička že ked udrie mesiac ta zabijem!
  • Happy Birthday Samara!!!! *15*
  • DepecheModeLoverka
    Happy B-day *1*
  • Samara je nic
    je fiktivní
  • Ty Čupka jedna
  • Happay B-Day:33 *14* *14* *1*
    • *6* *6* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit