Přejít na výpis diskuzí

Samara Morgan

OSOBNOST 28.11.2012 
97 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co? Tebe pere? Mojko ty si niake male decko co si tu kopiruje veci o niakych rybach ak chces chod si ich chytat do toho tvojhi dunaja! A sa nesnas samara neexistuje ty si iba srandu robis si mala ob6cajna svina!
  • Čau moja no ako sa maš uš sme si dlho nepisali a kupila si mi te tangače lebo mňe sa straťil mama ma taku eroticku supravu e nechcem mi ju dať lebo som panna a poljevku nežerem
  • jestli Samara MOrgn opravdu exsistuje tak v tom pripade exsisituje i ta kayeta kterou vytvorila nedelala bych si stoho srandu *13*
  • Uz sa bojis co?
  • teba no urcite ti si taka sprosta piiiii ze to as boli vies ti cupka utri si ti posratu rit a schudni ok *12* *12* *12* *12* *12* *1* *1* *1* *16* *16* *10* *10* *13* *13* *9* *9* *9* *8* *8*
  • jestli exsistuje SamaraMorgen tak musí i ta kayeta ktorou vytovila pret svoji smrti
  • No aspon mam toaletak a ty sa musis utirat listom!a nenadavaj mi ze som cupka lebo ta zazalujem na tejto stranke ty mala.
  • ahoj samarko *15* *15* *15*
  • Vy jste tak ubohý a sprostý. Samara existuje? *8* Někdo v tom filmu hrát musí, ne.. :D
    ...ach jo
  • Vìte znáte story samary morgan ja četla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit