-
I Love You
Sámere moc tě miluju,napiš mi e-mailem tvoje telefonní číslo.Prosím!! -
Nejsem žádná šílená fanynka Sámera, ale myslím si, že byla hrozná chyba, že se nedostal do finále Superstár.. Je z nich totiž absolutně nejlepší, má charisma a hlavně svůj super styl..
-
Samerka
Ta Samerka ta je skvělááááááááá je fakt sexy:D -
miluju tě!!!
seš úúúúúúúúúúúúúžžžžžžžžžaaaaaaassssssssnnnnnnnneeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj!!! -
cd
je fak super!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
...
Tak tohle mi připomíná slavnou Éru Lunetiků. Jak byli nahoře dva roky tak ted jsou každý zvlášt rozkouskovany a neni o nikom ani slyšet. Stejné to bude se Sámirem. Většina z Vás(holčiček) by potřebovala vyrůst z puberty a začít žít REALITOU. Nevím jestli si opravdu myslíte že Sámer tyhle vaše vzkazy čte nevím. Přijde mi to hloupé. Samer je dobrej ale nechapu jak muzete milovat někoho koho vůbec neznáte. -
Láska jménem SAMER
čusík SAMIREČKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEš můj tajný IDOL.TAjný Z Nejtajnějších! NAPIŠ mi prosim tě něco PĚKNÉHO A ROMAN TICKÉHO.Posilam ti mnoho PUSINEK NA ouško,nosanek,pusinku A............... Určitě mi NAPIŠ!!!!!!!!!!!!!!!!! TVOJE PUSINKA!!!!!!!PA PA Pa Pa pa pa -
Ahojky Samire!!! Docela se mi libis.Mohl bys složit nakou SUPER pisnicku!!Tak se zatim Drž a Měj se FAJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Sámirku Miluju tě ale...
Já Sámirka Miluju když jsem si poslechla jeho CD ...tak jako kdyby nic důležitějšího nebylo ...prostě jeho písička Když jsem Sám Prostě ho vystihla znám jeho bejvalku :).....osobně bych ho radši ani poznat nechtěla nechci se sklamat co když bude jinej než si představuju -
Sámer vydal super CD!!!!!!!!
Kdo by to řekl do toho stále vytlemeného kluka ze Superstar, že odhodí úsměv naivky a vydá tak suprový cédéčko. Busted je fakt špica!!! Ostatní holt závistí zelenají a píšou na všemožná weby svý zamindrákovaný bolístky. Možná kdyby místo toho něco dělali, ulevilo by se jim víc.