Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju tě!!!

seš úúúúúúúúúúúúúžžžžžžžžžaaaaaaassssssssnnnnnnnneeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj!!!
  • FUJ!!

Moja kámoška o tom debilovi furt básní, nedá se to vydržet!! Myslím si o něm že je to jen namachrovaný frajírek který neumí ani zpívat!! To už radši budu poslouchat Waldemara Matušku!!:(( Dříve sem si o samerovi myslela něco jinýho..ale ukázal se v tom "pravém" světle!! Pryč s ním...!! *8* *16* *13* *8*
  • Nejsem žádná šílená fanynka Sámera, ale myslím si, že byla hrozná chyba, že se nedostal do finále Superstár.. Je z nich totiž absolutně nejlepší, má charisma a hlavně svůj super styl..
  • Sámirek je namachrovaný debílek!!! A taky je to krysa!!!
  • Samer je super....

Čau samere, moc ti fandim a moc se mě líbí tvoje nový cd Busted!!!p.s.MILUJU TĚ...
  • nejkrásnější kluk na celým světě!!!!!!!!

Ahojky Sámirku! Musím ti něco říct seš ten nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjkrásnější kluk na celým světě fakt nekecám!! *14* Seš prostě úplně všecko dohromady:Krásnej,sledkej,´dáblík i andílek *14* Moc tě miluju *4*
  • Sámer je vyumělkovaná,namyšlená hvězdička,která se snaží prorazit.Není ani tak hezký.Spoustě dívek se líbí,ale jen z toho důvodu,že ho proslavila soutěž: ,,Česko hledá Superstar" Za jiných okolností by si ho třeba vůbec nevšimly.Neříkám,že tomu tak je v každém přídě,ale u většiny ano.Zdá se mi,i když možná je to pouze můj subjektivní dojem, že Sámer usnul na vavřínech.
  • ...odpovedi...

ahoj lidičky, tak mám chvilinku čas, projel jsem pár těchto zpráv a všem svým fanynkám moc děkuji a vzkazuji, že vás mám rád a budu se snažit vás nezklamat! Jak se vám líbí moje nové CD Busted?? Ahoj...
  • Cześć Samer!Ja jestem z Polski, i pewnie nie zrozumiesz co tu pisze, zreszta inni pewnie tez nie.Ja nie umiem mówic po czesku i nie wiem co jest napisane w innych komentarzach *9* lecz chcę Ci powiedzieć,że strasznie podobały mi sie twoje wystepy w SUPER STAR a najładniejsza piosenka jaką śpiewałwś jest Agin stat Allds.Pięknie ja śpiewasz.Kocham Cię bo pięknie śpiewasz i jesteś śliczny.Masz wspaniałą nową płytę.uwielbiam jej słuchać.MILUJE TE!!! *14* *14* *14*
  • děs

Sámer Krysa to je takovej mladej nevychovanej parchant co si osobě myslí že svojí milou vyzáží dobije svět. Chová se jak hulvát a veškrý holky mu to žerou a co se týče jeho zpěvu děsný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit