Přejít na výpis diskuzí

Sámer Issa

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • samere ses strasne namyslenej-mel by ses zamyslet co rikas.cetla jsem rozhovory s tebou.a tvuj styl hudby?nic moc.
  • sbirka

Ahoj! Prodam sbirku clanku o Samerovi. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
  • Sameček

Samer je super.Je to pro mě Superstar.......................:) Je nejlepší.
  • ahoj

Ahoj Samere neposlal bys mi 2 podepsaný foto jsi uzasny a ty mi zchazia na adresu Michaela Andělová VYsoká libyně Kralovice 33141 jsi uzasny kdyz si olizujes rtý předem dekuji milacku
  • Kuba Mooulík

Sámere znáš Kubu Moulíka? Chodim s nim do školy..:) a prej s tebou chodí na tréninky hip hopu..:) papa *3*
  • SAMER JE SUPARSTAR!!!
  • pozdrav

Ahoj Sámere,prosim tě poslal bys nám 2 podepsané fotky s věnováním?Pro Lenku a Báru.Prosime posly postou na tuto adresu: Bára Helebrantová Družstevní 716 Kralovice 33141 Prosime posly to co nejdrive.Predem díky.
  • AGATA

PROSIM O VAS NAZOR CO RIKATE NA TO ZE CHCE MIT AGATA SE SAMEREM DITE DOKAZETE SI JU PREDSTAVIT JAKO MAMU: JA TEDA MOC NE : ATAKY JAK PEKNE URAZI KATERINU KRISTELOVOU PRITOM JE TO VELKA KAMARADKA SAMERA BEZTAK JENOM ZARLI TO BY ME ZAJIMALO CO NA TO SAMER :
  • sexy samirek

je to ten nej nej nej nej nej nejkrasnejsi kluk na cely zemekouli!!!!!!jeto proste ten nej kluk na svete....nechapu jak ho mohla porazit sarka!!!!!!!!pokud si to samire prectes tak to je super......mas hrozne krasny oci!!!!!!!!!!papanek
  • samer je nejlepši

samirku ty jsi ten njlepi no rostě jsi nej nnej lepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit