-
Sandra Nováková je úžastná. Hlavně v Ordinaci v růžové zahradě *1*
-
jsi mos hezká a moc se mi líbíš hlavně v ordinace v růžové zahrydě *3* *4* *3* *4* *3* *4*
-
Milá Sandro !
Všechno nejlepší k narozeninám !!! fanda Jiří *14* *14* *14* -
Všechno nejlepší! Jste skvělá herečka a mám Vás ráda :)
-
Milá Sandro, mám pro Vás pár fotografií, na kterých jste s jesenickými seniory. Podobné jsou zveřejněny v galerii. Na jakou adresu je mám poslat?
-
Sandra je fakt skvělá herečka a jedna z nejlepších hereč z ČR, to je fajn pocit vídat ji v seriálech atd. V žádném případě si nemyslím, že by se jen tak vyslíkala a v dnešní době to stejně dělá kdekdo, myslím si, že to dělá kvůli perfektním rolím ve filmech
-
Sandra si mě získala adopcí psí slečny, přeji jim hodně krásných soplečných chvil a zážitků.
-
Nevíte někdo, kde bych ji mohl v Praze potkat? Kam chodí, jestli má přítele atd.? Budu rád za každý názor. díky
-
herečka? leda tak v Bylo nás pět,blijé na kanapé...odříkat text umí každej,stejně jako se věčně producírovat nahej...kdyby talent měla,ukáže ho ve svém projevu,ne tělu..
-
Je prostěnejj.Má mnohem lepší vlasi než Avril Levigne.A také má hezký úsměv avlasi.Jeprostě úžasná.Moc jí to sluší v ordinaci v růžové zahradě.
-
pííííííííčo,Sandra je nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
MILÁ SANDRO!
Přeji Vám mnoho štěstí a úspěšných dnů !!! fanda JIŘÍ *14* *14* *14* -
Nebo ty máš slabý brejle a takovíhle závistivce a zakomplexovance maj všichni rádi :).
Sandra je skvělá -
Ahoj,jsi fakt skvela herecka,sleduji kazdy dil ordinace v ruzove zahrade.
máš velice mily usmev.tesim se az zitra bude dalsi dil.a taky preji odatecne vse nej nej nej k narozeninam.Nicole Krátková(11 let) -
dneska dává ordinace huráá :-) *14* *14*
-
Všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví a dalších krásných hereckých výkonů *3*
-
Milá Sandro, dodatečně Vám blahopřeji k narozeninám a přeji hodně zdraví,lásky, spokojenosti a pohody a úspěchů v herecké kariéře.Mám pro Vás fotografie z náhodného setkání v Praze v září loňského roku s jesenickými seniory. Fotky jsem Vám poslal do TV NOVA, ale určitě Vám je nepředali. Na jakou adresu mám tedy znovu poslat vzpomínkové foto?
Vaši ctitelé- senioři z Jesenicka -
Vše nej :)
-
mlá sandro vsechno nejlepsi k narozeninam at se ti dari hodne uspechu v zivote a hodne roli *3* *3*
PS:v ordinaci to dej s tim hanakem zas dohromady :D:D *1* *2* *15* *4*
tvoje velka obdivovatelka helca *3* -
Ahoj vše nejlepší k narozeninám hodně úspechu aŤ se ti daří..a v natáčení taky.......a jsi moje nejoblíbenější herečka.pěkný den *3*