Přejít na výpis diskuzí

Sandra Nováková

OSOBNOST 12.4.2007 
103 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Je božská

Hulibrku, asi máš klapky na očích!!!!
  • narozky

Milá Sandro. Přeji Vám všechno nejlepší k Vašim dnešním osmadvacetinám. Jste velmi dobrá a sexy herečka. Snad se s Vámi někdy potkám na Vinohradech! Váš fanoušek z Domažlic. Mějte se krásně *3* *3* *3*
  • hilaryduff1997

Narozky

Všechno nej, Sandro. *3*
  • vse nej

vse nej *14*
  • marta12

Nej k narozkám

přeju ti nej narozky a je dobré že i Markéta má narozky ve stejný den
  • Narozeniny

Milá Sandro
    Všechno nejlepší k narozeninám
    a přání hodně štěstí,zdraví.
    *4* *4* *4* *4*
  • Re: Já jí miluju

omlouvám se za překlem místo so mělo být jsi
  • Já jí miluju

Ahoj... si fakt moc hezká a jseš i úžasná hereča ve filmu Pusimky si zářila a na ordinaci se dívám více méně kvůli tobě so úplně úžasná *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Hi

Ahoj Sandro si fakt moc dobrá herečka a chci se zeptat proč si začla v ordinaci brát drogy prosim odepiš s pozdravem Dominik *1*
  • sandra novakòvà

ciao ti ricordi di me? *1*
  • pomeranc

kajulka

no co dodat superni herecka i kdyz mi trosku vadi jak se zmenila v ordinaci myslim tim to brani drogy ale i tak je super *4*
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k sedmadvacetinám
  • Sandra je nejlepší!

Sandra je nejlepší!!
    Tak ráda bych se sní setkala je prostě úžasná! :) kukněte se na můj blog s ní:www.Sandra-Novakova-Love.Blog.c z pá mějte se a říkám je prostě nejlepší :) :) *1* *3* *14*
  • Soukromé pasti

Byl jsem moc potěšen když jsem ji viděl v jednom díle, který podle me patril k nejlepsim. Těm kterým to uteklo doporučuji online archiv TV Nova - http://archiv.nova.cz/
  • miss film

Sandro jsi nejhezčí a nejlepší herečka *3* jsi dokonala tebe mít doma tak ani nechodim do prace ale poznat bych tě chtěl *14* Měj se fajn PS:asi jsem se zamiloval *4*
  • Sandra

Sandra je fakt super.
  • sfh

mne ona prijde dost zoufala
  • xxx

Drž se,prošel jsem si peklem podobným,jen rokerským,kdo nezažil nepochopí o co jde,všechno bylo free do jisté doby,než člověk prohlídne a pochopí,že život je taky o něčem jiným než pařby,akce atd.,fandím Ti a držím pěsti.
  • Je božská

má kouzelný úsměv je hezká a já ji platonicky miluji *14* *14* škoda ,že se pohibuje e vyšších kruzích a je starší a nejspíše má asi přítele *9* *9* a taky je dobrá herečka! výborná!
  • Je božská

Je velmi hezká škoda ,že se pohibuje ve vyšších kruzích a ,že je starší! nic méně platinicky ji miluji!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit