-
Všechno nejlepší :)))))
-
Sandra si mě získala adopcí psí slečny, přeji jim hodně krásných soplečných chvil a zážitků.
-
jsi sexy já jsem divná
-
-
jsi mos hezká a moc se mi líbíš hlavně v ordinace v růžové zahrydě *3* *4* *3* *4* *3* *4*
-
xxx
Drž se,prošel jsem si peklem podobným,jen rokerským,kdo nezažil nepochopí o co jde,všechno bylo free do jisté doby,než člověk prohlídne a pochopí,že život je taky o něčem jiným než pařby,akce atd.,fandím Ti a držím pěsti. -
-
Re: xxx
e!
-
-
Nevíte někdo, kde bych ji mohl v Praze potkat? Kam chodí, jestli má přítele atd.? Budu rád za každý názor. díky
-
-
Nechci ti brát naděje, ale je to herečka a v Česku poměrně dost slavná (i když většinou hraje jen v podřadných stokách typu Ordinace apod.), to znamená, že je i finačně zajištěná. Taky se podívej jak vypadá, takováhle holka nezůstane dýl jak měsíc bez partnera. A kdo jsi ty? Ňouma z osobnosti.cz co ještě bydlí s rodiči a nemá ji prakticky co nabídnout. Radím ti vzdej to, ta má daleko lepší nápadníky.
-
-
Soukromé pasti
Byl jsem moc potěšen když jsem ji viděl v jednom díle, který podle me patril k nejlepsim. Těm kterým to uteklo doporučuji online archiv TV Nova - http://archiv.nova.cz/ -
-
Re: Soukromé pasti
určitě sem to viděla! *13*
-
-
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k sedmadvacetinám -
kajulka
no co dodat superni herecka i kdyz mi trosku vadi jak se zmenila v ordinaci myslim tim to brani drogy ale i tak je super *4* -
-
Re: kajulka
no to jo..............
-
-
sandra novakòvà
ciao ti ricordi di me? *1* -
-
Re: sandra novakòvà
co? *9*
-