Přejít na výpis diskuzí

Sandra Nováková

OSOBNOST 12.4.2007 
102 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :)))))
  • Sandra si mě získala adopcí psí slečny, přeji jim hodně krásných soplečných chvil a zážitků.
  • jsi sexy já jsem divná
  • jsi mos hezká a moc se mi líbíš hlavně v ordinace v růžové zahrydě *3* *4* *3* *4* *3* *4*
  • xxx

Drž se,prošel jsem si peklem podobným,jen rokerským,kdo nezažil nepochopí o co jde,všechno bylo free do jisté doby,než člověk prohlídne a pochopí,že život je taky o něčem jiným než pařby,akce atd.,fandím Ti a držím pěsti.
    • natka16

Re: xxx

e!
  • Nevíte někdo, kde bych ji mohl v Praze potkat? Kam chodí, jestli má přítele atd.? Budu rád za každý názor. díky
    • Nechci ti brát naděje, ale je to herečka a v Česku poměrně dost slavná (i když většinou hraje jen v podřadných stokách typu Ordinace apod.), to znamená, že je i finačně zajištěná. Taky se podívej jak vypadá, takováhle holka nezůstane dýl jak měsíc bez partnera. A kdo jsi ty? Ňouma z osobnosti.cz co ještě bydlí s rodiči a nemá ji prakticky co nabídnout. Radím ti vzdej to, ta má daleko lepší nápadníky.
  • Soukromé pasti

Byl jsem moc potěšen když jsem ji viděl v jednom díle, který podle me patril k nejlepsim. Těm kterým to uteklo doporučuji online archiv TV Nova - http://archiv.nova.cz/
    • natka16

Re: Soukromé pasti

určitě sem to viděla! *13*
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k sedmadvacetinám
  • pomeranc

kajulka

no co dodat superni herecka i kdyz mi trosku vadi jak se zmenila v ordinaci myslim tim to brani drogy ale i tak je super *4*
    • natka16

Re: kajulka

no to jo..............
  • sandra novakòvà

ciao ti ricordi di me? *1*
    • natka16

Re: sandra novakòvà

co? *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit