Přejít na výpis diskuzí

Saoirse Ronan

OSOBNOST 10.2.2008 
33 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://tinyurl.com/6etfl8q
  • Top 20

Top 20 pod 20 podle filmového serveru csfd www.csfd.cz

1. Dakota Fanning - 951 fanoušků
    2. AnnaSophia Robb - 272 fanoušků
    3. Miley Cyrus - 211 fanoušků
    4. Chloe Moretz - 210 fanoušků
    5. Emma Roberts - 201 fanoušků
    6. Selena Gomez - 192 fanoušků
    7. Saoirse Ronan - 187 fanoušků
    8. Abigail Breslin - 161 fanoušků
    9. Taylor Lautner - 155 fanoušků
    10. Bonnie Wright - 84 fanoušků
    11. Evanna Lynch - 69 fanoušků
    12. Freddie Highmore - 69 fanoušků
    13. Demi Lovato - 60 fanoušků
    14. Emily Osment - 56 fanoušků
    15. Kaya Scodelario - 48 fanoušků
    16. Elle Fanning - 47 fanoušků
    17. Jodelle Ferland - 41 fanoušků
    18. Logan Lerman - 36 fanoušků
    19. Rachel Hurd Wood - 36 fanoušků
    20. Taylor Momsen - 35 fanoušků

žebříček platný k dnešnímu dni 27.7 2011,
    zajímavý umístěním AnnaSophie Robb, Chloe Moretz a Saoirse Ronan, které tady na osobnostech moc fandů nemají, ale pro fandy na csfd jsou top hvězdy, o to půsovivější, že se v Čechách o nich nepíše.
    No a Dakota Fanning, to je už jiná Galaxie....
  • wendy92

Ona

Dobrá herečka, co dobrá vynikající.. ale nijak vyjímečně krásná.. roli v Pevným poutu dostala jen kvůli svým očím, vypadá tak dětsky, jinak na ní nic jinýho není.. každopádně před jejím hereckým uměním klobouk dolů *4*
  • pevné pouto

ona je sůper herečka ve filmu pevné pouto ona to prostě umí! *3*
  • sophiekarblova

:-)

Skvělá herečka... ve filmu Pevné pouto mi brala dech.
  • wendy92

16tiny

Tak přeji Saoirse všechno nejlepší!! Je to úžasná špičková herečka, jednuo bude fakt dobrá *4*
  • emo-anne

pevné pouto

Přčd chvíli jsem se vrátila z kina byla jsem na pevnem poutu....skvělý a velmi bolestivý film ...ona je výborná herečka
  • ladyannecullen

...

Ona má uplně mazecky modrý oči... a to jsem si myslela, jaký nejsou moje šedo-stříbrný oči krásný... *1*
  • pevna pouta

hj prisaham ze jsem pevna pouta uz videla...na zacatku ji tam jejich soused, ktereho nema rada zavrazdi...ta holka se jmenuje susie lososova jako ta ryba:D...je ji 14....soused ji nalaka v kukuricnem poli na nejakou klubovnu kterou navrhl a tam ji zavrazdi...pozdeji schova mrtvolu ve trezoru...o neco pozdeji chce zabit i jeji sestru lindsay....mezitim se susie obevi ve svete mezi nebem a zemi...tam zjisti kolik devcat uz ten chlap zabil...svou mazleku,6-ti letou holku,13-ti letou a dalsi...:-(..............je to fkt strasne moc smutne...:-(....ae doporucuju
    • Re: pevna pouta

kdyby něco nejmenuje se to pevná puta, ale pevné pouto to je rozdíl a docela podstatný. *10*
    • hsmylove

Re: pevna pouta

ano,opravdu hodně smutné :(
  • Saoirse

jestli neprorazí filmem Pevné pouto, tak pak už nevím....Steven Spielberg a Peter Jackson chtěli Dakotu Fanning, ale spisovatelka Alice Sebold chtěla naprosto neznámou herečku. A Saoirse v době natáčení Pokání byla neznámá (za něj má nominaci na Oscara)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit