Přejít na výpis diskuzí

Sara Sandeva

OSOBNOST 9.12.2012 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jim to preji kdyz chteji byt spolu tak at jsou
  • no tak posuzovat nebudu, ani to nejde (ani vy neposuzujte)protože ji nikdo neznáte,akorát tak na vás působí obličejem ale kolik takovejch lidi sem poznala a nakonec byli fakticky fajn *3*
    PS:nejsem její fanynka *1* (LOL),pouze flegmaticky založený člověk
  • Je hroznááá *11*
  • u mě zas celá moje ségra - oči, nos, tvar obličeje, vlasy, postava a i ta pusa :D zajímavý, jak jsou si některý lidi strašně podobný
  • na modelku se nehodí *12*
  • 1. Máš pravdu, když jí neznáte tak proč jí soudíte....???! 2. TY si s ní fakt chodila do školi...???
    *8* *8* *8* *7* *1*
  • To jo ale na veřejnosti není tak namalovaná ;) jen na tom svém focením :)..
  • Proč jí soudíte, když ji ani neznáte ? Já jsem s ní chodila do školy a musím říct, že vůbec není namyšlená. Je to super holka a moc jí tohle všechno přeju *4*
  • Tak nějak *3*
  • Jak píše Misha: Tak si to vynahradíš teď.
  • SherryBrikin77: Tak si to vynahradíš teď.
  • jé já myslela že jí je tak kolem 20, sem zhruba stejně stará ale vedle ní bych vypadala jako 10ti letá :D
  • Nezapomente tam Saře dopsat ze hrala ve filmu LEHKÁ JAKO DECH. *8*
  • SherryBrikin77
    Příjde mi nesympatická
    mě je 17 a do svých 16 jsem se nemohla malovat. Díky bože za moje rodiče kteří ze mě neudělali kurvičku *3* *1*
  • Zajímavé...např. Franz Kafka má tady na osobnosti.cz 20 laiků a Sára Sandeva přes 300... docela smutný.
    Proti Sáře Sandevě,ale nic nemám, Gympl sice nemusím, ale to je vedlejší.
  • Jenže Sara už ve 2 sériii nehraje hraje jen v 1.sérii :)
  • cela lida moje kamoska :DDDD
  • Sáro, jsi úžasná, moc Tě obdivuju. Těším se na večer, až Tě konečně uvidím v Gymplu *4* . Jsi prostě úžasná.
  • Ahoj Sáro, jsi vážně úžasná. Kdy už Tě zase budu moci vidět v Gymplu s ručením omezeným? Díky.
    Miluju Tě(víš jak to myslim) *14*
  • Ahojky Sárie když ne nikdo jiný ty určitě ano ...
    Musím se tě zeptat jestli nemáš kontakt ( tel. Číslo , email nebo skype ) na Jáchyma a jestli by jsi mi nedala kontakt na Tebe ... Předem dekuju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit