-
Hvězda, která září
stále stejně zářivým světlem. Její hlas dýchá nadpozemskou krásou a její půvab láká k objevení toho všeho. -
pomoc
Ahojky lidi potřebuji pomoc. Kde bych sehnal na netu skladby sarah Brightmen? *9* -
-
Re: pomoc
Nejvetsi vyber naleznes na warez forech.
-
-
Je výborná
Je to nádherná a výborně zpívající žena. Opravdu špička, její hlas má velkou moc! *4* -
Gothica
Její poslední album gothica je opravdu krásné už jsem si ho pořídila *4* písničky jsou fak pěkné. Doporučuji *3* -
bohyně
nevěřím že jí je 50 - božská bohyně zpěvu která ovládá snad i čas -
krasa
Krasný hlas chtěla bych mít tak krásný hlas -
-
Re: krasa
já se věnuju opernímu zpěvu od 6 let (je mi 16), a Sarah je mým velkým vzorem.
souhlasím s názory, že ona je mimořádná zpěvačka. *3*
-
-
V roce 2004 jsme byli pracovat v Praze na jejim koncerte..byl to nejkrasnejsi koncert, ktery jsem kdy videl. Ted se mi dostala do ruky placka ziveho koncertu z Las Vegas...kdyz si pustim toto cd, hned si vzpomenu na jeji show v Praze. Obzvlast pisnicka Question of honor, mam temer slzy v ocich. Je to proste zpevacka cislo 1!
-
nádherný duet na youtube s Banderasem,fantom opery-lepší než originál!!!
-
wooow
Jeji hudba je fakt uzasna......a taky hrala ve filmu Repo Genetická opera ,o tom tady nepisou a tam byla opravdu skvela....ten konec akorat no :-( ,kdo videl tak ví...nechci nic prozradit,jestli se na to chystate :-). -
???
Pokud se vám líbí Sarah , tak si zadejte na youtube Where the Eagles fly. Je to duet s Ericem Adamsem z Manowar. Fantastická skladba.