-
Sarah
Sara a Wentworth jsou nejlepší v PRISON BREAK !!!!!!!!!!! *14* 3koda že Sara už tam nebude !!!!!!!! Ona se mi tam strašně líbila, a je vemi krásná a sympaticka herečka !!!!!!!!!!!! *4* *14* -
Re: plakát
ječtě ho viměním za plakát High School Musical 1 a 2 -
21546879
jo ještě hledám plakáty high school musical a freddie prinze jr.,vanessa hudgens,ashley tisdale,zac efron. -
Re: Re: plakát
to myslim vážně protože ho mám!!tak kdo by ho chtěl tak ať mi napíše na e-mail a icq nemám jenom skype a to je:sarah michelle gellar -
Re: Re: Re: plakát
a maš plakát sarah m g.jestli jo tak mi napiš na e-mail!! -
Re: Re: Re: plakát
to víš v časáku ale ten višel v roce 2006! -
Re: doctor
A co????? -
jo tak jo ja mam plakaty tokio hotel a mam este vic jich jenom rekni vymenim kdy chces jo a ten tokio hotel mam velky plakat jestli ho teda chces dystak mi napis na icq-228522265 a nebo na e mail Tita12@seznam.cz jo budu se tesit ahoj -
jo tak jo ja mam plakaty tokio hotel a mam este vic jich jenom rekni vymenim kdy chces jo a ten tokio hotel mam velky plakat jestli ho teda chces dystak mi napis na icq-228522265 a nebo na e mail Tita12@seznam.cz jo budu se tesit ahoj *15* *4* -
Re: Prison Break
JO sluši jim to spolu, oni se k sobe hodi, a Sarah je super herecka mam ji moc rada a libisemi a nejsem lezba,je super ¨žena *4* -
Re: Re: plakát
ja mam 4 plakaty tokio hotel *3* a Sarinku uplne zboznuju *14* -
Ahoj to myslis vazne jako?
*3* *3* *4* -
kdes ho vzala? :D -
plakát
Mám plakát Sarah Wayne Callies!! *14*
Vyměním ho za plakát Keiry knightley nebo Sarah Michelle Gellar nebo Tokio Hotel! *5* *5* *14* -
kykyyrikýý
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* big dáááktr *1* *1* *1* *1* -
Prison Break
Jo je pěkná (a to nejsem lezba) a moc jí závidím *4* A co jí závidím?Přece to že hraje v seriálu Prosin Break z Wenworthem Miller.Moc jim to sluší spolu *4* -
doctor
je docela hezka(jsem lesba)ale chudera bude mrtva *9* *9* ale nejlepsi je jeji zmatena slepice v sedmem dilu prvni rady uteku z vezeni *1*