-
plakát
Mám plakát Sarah Wayne Callies!! *14*
Vyměním ho za plakát Keiry knightley nebo Sarah Michelle Gellar nebo Tokio Hotel! *5* *5* *14* -
-
Re: plakát
ječtě ho viměním za plakát High School Musical 1 a 2 -
jo tak jo ja mam plakaty tokio hotel a mam este vic jich jenom rekni vymenim kdy chces jo a ten tokio hotel mam velky plakat jestli ho teda chces dystak mi napis na icq-228522265 a nebo na e mail Tita12@seznam.cz jo budu se tesit ahoj -
jo tak jo ja mam plakaty tokio hotel a mam este vic jich jenom rekni vymenim kdy chces jo a ten tokio hotel mam velky plakat jestli ho teda chces dystak mi napis na icq-228522265 a nebo na e mail Tita12@seznam.cz jo budu se tesit ahoj *15* *4* -
Ahoj to myslis vazne jako?
*3* *3* *4* -
-
Re: Re: plakát
to myslim vážně protože ho mám!!tak kdo by ho chtěl tak ať mi napíše na e-mail a icq nemám jenom skype a to je:sarah michelle gellar
-
-
kdes ho vzala? :D -
-
Re: Re: plakát
ja mam 4 plakaty tokio hotel *3* a Sarinku uplne zboznuju *14* -
-
Re: Re: Re: plakát
a maš plakát sarah m g.jestli jo tak mi napiš na e-mail!! -
Re: Re: Re: plakát
to víš v časáku ale ten višel v roce 2006!
-
-
-
-
21546879
jo ještě hledám plakáty high school musical a freddie prinze jr.,vanessa hudgens,ashley tisdale,zac efron. -
Sarah
Sara a Wentworth jsou nejlepší v PRISON BREAK !!!!!!!!!!! *14* 3koda že Sara už tam nebude !!!!!!!! Ona se mi tam strašně líbila, a je vemi krásná a sympaticka herečka !!!!!!!!!!!! *4* *14* -
-
Re: Sarah
prej jí maj useknout hlavu v 3 serii 6 díl to linc mikovi řekne, jestli se do prison break vrátí se ještě řeší ale podle všeho její smrt měla bejt fingovaná, ale doufam že jí tam vrátí přece nemuže hrát když je těhotná nebo byla kdoví jestli už porodila -
-
Re: Re: Sarah
Už porodila v září *4* *1*
-
-
-
Sarah
Jsem moc stastná že sa Sarah vratí do Prison Breaku !!!!!!!!! *1* *1* -
sarah
Sarah oficiálně potvrdila, že se do serialu vrati ve čtvrte serii.Kvuli natlaku divaku ji o to požedali a ona prijala.i kdyz ve treti serii udajne zemre, v te 4 se vrati, protoze mrtva zena nebyla sara -
-
Re: sarah
Ahojk.Ano vrátí se to jsem četla.Prý ta hlava byla jen Sáře podobná.Jen se chci zeptet jestli se dá s Michaelem do hromady nebo ne nevíte někdo? *9* *9* *9* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: sarah
neboj, dá. *3*
-
-
-
Sara!!!
Sara nej s Wentem!!!! mooooc jim to spolu v PRISON BREAKU sluší *14* *14* *14* *14* -
swc
čauuute všiichni!!! *1* *3* -
vše nej
jeeee dneska ma moje nej herečka naroozeninky!!!:-*