Přejít na výpis diskuzí

Šárka Ullrichová

OSOBNOST 7.6.2007 
26 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osud

Šárko,
    strašně rád bych Vám napsal. Četl jsem o Vás, vím co umí noviny, ale mám "podobnou" zkušenost. Taky mám s podobným pobytem zkušenost; i když z jiných (trochu) důvodů. Nejhoší je, když nemáte s kým se podělit o pocity, který lze těžko chápat. Kdo tam nebyl nepochopí a může "chápat" od rána do večera. Mám 4 děti, zůstal jsem sám, nikomu nechybím, nikdo nepotřebuje nic a to je zlý. Zkuste napsat, pak změním adresu.
    Ale hlavně se držte.
    Karel
  • Hodně štěstí

Velmi příjemná Šárko,
    úplně náhodou jsem si prohlédl reportáž o Vás a vašich problémech. Věřím, že už minulých, protože by byla obrovská škoda promarnit Váš život, který máte celý před sebou. Přeji Vám, abyste patřila mezi ty čtyři procenta, kterým se podařilo definitivně zavřít dveře ke všem nejrůznějším špatným závislostem, kterými jsme všichni obklopeni. Naštěstí jsou i závislosti pozitivní, je třeba je hledat a věnovat se jim. Jste velmi krásná žena, přeji Vám splnění všech Vašich přání a šťastný život.
  • Držím palce !

Ahoj Šárko, právě skončila 13.komnata s tebou v hlavní roli.Snad už máš všechno to negativní za sebou, odkopávej od sebe všechny pitomý nálady, které se sem tam objeví, a drž se.Bude dobře, zvládneš to.Ahoj *3*
  • Šárko vydrž ! !

Ahoj Šárinko,moc ti držím palce aby jsi se uzdravila. *14* .Není těžké do čehosi spadnout,ale začít se hrabat nahoru je hrdinství....VYDRŽ!!!!! Držíme ti palce.
    S pozdravem Semiláci Páčko
  • ŠU

tak ona hrála v Nefňukej veverko-to byla asi taková ta krasavice strašná,škoda,že jsem prošvih tu 13.komnatu a přehrávání na internetu mi nefunguje,tak už to asi nikdy neuvidím,na youtube zas nejde zvuk,je to katastrofa
  • Držím palce

Držím palce, sama už dva roky abstinuju od drog a vím, že to není lehké, ale stojí to za to. *4*
  • pan

Milá Šárko,
    chtěl bÿch se tě zeptat jak funguje
    "úplný relaxační systém" o kterém se v příloze Lid. novin zmiňuješ, chtěl bych si ho také pořídit, díky za zprávu
    Pavel
  • Šárka Ullrichová

Milá Šárko
    Přání k narozeninám a přání hodně
    štěstí,zdraví. *4*
    • fantom těchto str. Dana Sadílková i zde neschází...
      ...kde ona už všude taky byla - ukápla jí zase slina?
      podlejzák, patolízal a stalker jako fík
      nedá si pomoci
      nadá si radit
      Ona je totiž PROFÍK!!! *8* *7* *4*
  • jacicek

no fakt

já jsem Šarku viděla na Floře fakt
  • Nehodlám se nikterak zviditelňovat - moje jméno by vám stejně nic neříkalo, takže je lépe zůstat anonym.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit