-
Průměrnost až podprůměrnost zvítězila v osobě tzv. pěvkyně Vaňkové. Hlasový fond žádný , intonace podprůměrná.
-
Šárka je super
Šárka je nejlepší a měla být SuperStar!!!!!!!!!!! -
Šárko, jsi slepička a já Tvůj kohoutek. KyKyRikýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
-
Bylo to nutné?
Šárka byla moje favoritka v Superstar. Hezky zpívá a narozdíl od Anety je cool.Jen nevím, co si myslet o tom jejím včerejším představení v Prásku. Pravda, nedodívala jsem se až do konce, takže třeba i promluvila. No, ale jestli ne, tak nevím, co tím chtěl básník říct. Přece nemusí nikoho přesvědčovat, že umí zpívat. -
...
Nevim,co na ní všichni máte,je to úplně obyčejná holka,naivka a citlivka.Zpívat umí,ale na výhru rozhodně neměla,je to taková manipulovatelná slepička,která vleze do každýho stupidního pořadu na Nově.Jediná hvězda je Aneta!! -
Šárka je kočka
Šárka je ta nejhezčí holka na světě!!! -
Sarka
SARKA jsi nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :)))))))) -
šárka je beautiful
sarko ses fakt dobra a ses z holek ze superstar jeste s petrou nejhezci....vubec nam neva ze si nevyhrala.....i tak si nase SUPERSTAR!!!!!! -
Idol
šári,nechci být jen otravná fanynka ale tvoje kamarádka!!!!!!!!!!!!!!jsi super! -
Super hvězda
Šárka je jednička !!!!! -
SUPER
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBILA SES MI V SUPERSTAR.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A PĚVECKÝCH ÚSPĚCHŮ.
*1* *5* *14* *14* *3* *4*