Přejít na výpis diskuzí

Šárka Vaňková

OSOBNOST 31.12.2006 
271 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vaňková je kočka
  • Proc mi to nejde otevrit ty prispevky?;(
  • pozdrav

AHOJKY ŠARKO!!!!DOUFAM ŽE SI TOHLE PŘEČTEŠ BYLA BYCH MOC RÁDA.JAK SI ZPIVALA V SUPERSTAR POSLALA SEM TI NĚKOLIK HLASŮ.MAM SICE 13 LET ALE TO PŘECE NEVADÍ.MOHLA BY SI MI POSLAT FOKU S PODISEM NA NIKOLA SLUČIAKOVÁ MALÉ HERALTICE 25 PSČ.:747 75
  • Fakt super

Šárka Vaňková je fakt super
  • hvězda

to co píšete o ŠÁRCE není pravda Šárka je hvězda
  • Písně Věřím náhodám a Stín méně vnímavé jedince neberou. To je fakt. A je to taky jejich věc. Píseň Věřím náhodám dostala jednoho dost kritického muže. Je zaměřený na zahraniční tvorbu. Domácí tvorbu bere dost kriticky. U písně Věřím náhodám férově přiznal, že je skutečně výborná. Ocenil Šárinku, která píseň umí skvěle podat. Ještě se mu líbila píseň Stín. Šárinka dokáže písně výborným způsobem procítit. Těším se na její druhé CD. Přeju jí hodně úspěchů a hodně štěstí! :-))))))
  • šarko jsi super.Moc se líbíš memu synovi ,. čtrnáctiletému Danovi a rádi posloucháme tvé písničky.Videoklipy perfektní-ty dlouhe vlasy ti vážně sekly.Držíme palce at se ti daří
  • Nejde ale jen o nádherná kukadla. Fakt je, že Šárka udělala kukadla a muži u obrazovek posílali zvýšené množství SMS. Rozhodně jí to neuškodilo! Šárka ovšem dokáže zabodovat v umělecké oblasti. Její interpretace balad je špičková. Jsem rád, že se na její CD balady dostaly. Dokáže zpívat velmi procítěně. Myslím,že její živé vystoupení předčí CD. To se u všech interpretů tvrdit nedá. Šárka patří mezi naděje naší pop music. :-)))
  • Šárka dokáže zajímavým způsobem podat výbornou písničku skvělé Avril Lavigne. To dokážu ocenit.
  • Pro ty nepodepsany co souhlasi ;)

Diky moc za podporu myho nazoru... Pro ostatni kindaky:nechapu jak se ji nekdo snazi vyzvedavat a tvrdit ze nezanikne,kdyz uz skoro zanikla,a nema na to....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší