-
pro motýla emanuela
Šárka zpívá výborně. Šárka je taky moderátorka a herečka. Šárka je nádherná žena. Radost pohledět! Při pohledu na Šárku se mi rozhodně blejt nechce. Mám takový příjemný pocit. Šárka patří mezi skvostný ženy. A o tom to taky je. Šárka není jenom umělkyně. -
pro Andreu
Je to tak! Zdravím!! :-))) -
Pro Andreu
Máš pravdu. Díky! Zdravím! :-))) -
Pavlovi a Karlovi
No jo,prece ji nebudu pomlouvat kdyz sama z vlastni zkusenosti vim jak to nekdy boli.Navic nesnasim takovy ty lidi co pomlouvaj a tomu cloveku by to co pisou tady do oci nikdy nerekli-tim jsem si na 100%jista.A takovych pomlouvacu je tady urcite drtiva vetsina.Zdravim:-))) -
Pro Andreu
Moc ráda Šárku nemáš. Dovedeš ale férově napsat, že Šárka dobře zpívá. Za to Ti děkuju! :-) -
pro Andreu
Nejsi fanynka Šárky! Jsem rád, že uznáváš její kvalitní zpěv!!! -
mandarííí
No jasně,lidi nemůžou mít na všechno stejný nazory ne??:-)) -
andrea
máš pravdu...já mám šárku hooodně ráda a myslim že není drzá...ale to je každýho věc!!!!:0) -
proč se hádáte???
Tak nevím jestli se nad těmi nesmysly co tady někteří píšete mám smát nebo se jenom divit jak jste někteří pitomí.Co mají tyhle hádky za smysl?Někomu se Šárka libí a někomu prostě ne,tak nechápu co tady řešíte.Nemůžu říct že bych ji měla ráda ale přece nebudu psát jak nějakej zamindrákovanej debil že je kráva a podobně.I když ji nemusím tak musím říct že zpívá fakt dobře a že se prosadí.Jinak ji ale opravdu moc ráda nemám páč mi přijde taková namyšlená a docela drzá. -
Šárce přeju hodně úspěchů. Myslím, že na ně má. Šárka má budoucnost.