-
zpěvačka
Šárka Vanková je dobrá zpěvačka.Dnes má 20 narozeniny.Chci jí touto cestou popřát nejen k narozeninám,nýbrž i k dalším budoucím úspěchům. -
Lucajdra
To je opravdu zvláštní ...mý znamý s ní chodili od 1.třídy do 9 a nic špatného o ní nikdy neřekli a že jich bylo vážně hodně ...a dyž jsi s ní chodil na základku tak kam chodila víš to vůbec???Protože říct a bejt pravda JE JAKO FAKT ROZDÍÍÍL!!umí každej *8* *7* -
Sarka
Já si myslim,že vy všichno tady co jste a píšete o Šárrce ty samý hnusný věci je tím,že ji vůbec neznáte ..já neříkám že ji znám ale myslím si,že není všechno tak jak se na první dojem zdá.Třeba může působit namyšleně,povrchně a bůh ví co ještě tady o ní píšete,ale je to všechno jenom proto,že ji závidíte nic víc na tom není!!!!Tak jí nechcte k sakru být každej sme přeci nějaký...někomu hold se daří a někdo může jen závidět!!! *13* -
-
Re: Sarka
Souhlasím s Lucajdrou. Šárku znám (nebudu tady psát jak dobře nebo odkud, protože do jejího soukromého života nikomu nic není), je to hodná a milá holka a snaží se v životě něco dokázat. A rozhodně by anonymně nikoho (koho navíc osobně nezná) nepomlouvala, jako někteří tady.
Komentovat úroveň někoho, kdo ani neumí říct holce o číslo, získá ho "podvodem" (navíc se k tomu veřejně přizná a myslí si jaký je machr, že někoho pomluvil) a pak se ještě diví, že s ním nikam nechce jít, komentovat nebudu, to ať si každý přebere sám. Nerada soudím, někoho koho neznám. Ale přijde mi to trochu pod úroveň každého aspoň trochu inteligentního člověka.
Jen by mě zajímalo, jestli by se Michal (nebo jak se vlastně opravdu jmenuje R4MSS3SS) takhle veřejně přiznal, že s ním holka odmítla jít na večeři, kdyby Šárka nebyla mediálně známá osobnost. Mimochodem ani je jí nedivím, jestli jí došlo, jakým způsobem získal její číslo. A navíc ho teď ještě nabízí ostatním, to je fakt úroveň! Doufám, že je mu aspoň trochu trapně, i když o tom dost pochybuji.
-
-
Škola
Ahoj Šárko, vím že navštěvuješ pedagogickou školu v Mostě a chystám se na ní.. Mohla by jsi my napsat něco o ní.. Moc díky *4* -
Šárko, napiš mi ! *3* *15* *3*
-
*4* *4* *4*
-
Nebudu urážet,ale šárku FAKT nemusím. *13**13**13* navíc se hodně změnila...
-
ŠÁRKA
AHOJKY ŠÁRINKO.NIC SI NEDĚLEJ Z TĚCH URÁŽEK ,JSOU TO ZÁVISTIVÍ PITOMCI , KTEŘÍ DOKÁŽÍ JEN POMLOUVAT!!JSI HEZKÁ A URČITĚ I SKVĚLÁ HOLKA A OPRAVDU MĚ MRZÍ ,ŽE JSI NEVYHRÁLA! *9* DRŽEL JSEM TI PALCE, PROTOŽE JSI DOBRÁ ZPĚVAČKA A JSI LEPŠÍ NEŽ ANETA!!!!TY FOTKY MÁŠ SENZAČNÍ!!!!S LÁSKOU TVŮJ CTITEL HONZA PS:POSÍLÁM PUSINKU. *14* *4* -
Šárka??????????
Jsem si o tobě myslela hezké věci,ale teď mi každý říká,že kouříš,chlastáš jako dán a už nevím co,zklamala si mě Šárko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Pozdravení
Mně teda nevadí a bráchovi se líbí takže sečteno podtrženo ŠÁRKA NÁM NEVADÍ *3*