-
text
JJ CODY JE TO SKVĚLEJ KLUK TEDA SPÍŠ CHLAP!!!!JEN TAK DÁL CODY!!!JSI SUPER!!! *3* -
ggvj
wy si myslíte, že když ho budet balit tkže to bude mít nějakou cenu ?? stejně se snim nikdy nesetkáte !! -
Codak
Ludia Codak je jeden pohodovy,zabavny a desne dobre vyzerajuci sexos. *14* *15* A to nie je vsetko! To jeho WHOOOAAA nema chyby a milujem,ked hra na tej svojej elektrickej gitare.Je bombasticky. KOUDAK RULEZZZZ!!! *5* *14* -
Znám ho ze seriálů Dallas a Krok za krokem!!!
Lepší byl v Dallasu!! -
-
Re: Znám ho ze seriálů Dallas a Krok za krokem!!!
ty to koukas pocesky?
-
-
43
Vše nejlepší Sasho ať se ti daří čeče -
-
Re: 43
Ikdyž se zpožděním,ale přece ti též Sasho přeji Vše nejlepší k těm tvým 43 narozeninám *4*
-
-
Já jsem jeho sestřenice(jako)
Já nevím,co vy na to říkáte,ale mě osobně se líbí.Ne,že bych ho milovala celým srdcem,ale je pěkný a líbí se mi...také rádi zpíváte: ,,Tak zpívám blues,tak zpívám blues....a hlava bolí a bolí a bolí a bolí...,jak střep!'' to vážně dobrá písnička!Nebo jak miloval Danu,to taky bylo bezvadné! *14* *7* -
-
Re: Já jsem jeho sestřenice(jako)
coooo,takový díl byl????hlavně si nemysli že sem úplně blbá,já si na to fakt nepamatuju. *9* -
oO -
Jo,Codeman to je proste Buh s velkym "B".Nejvic me udivuje jak dokaze zahrat cokoliv kdykoliv *5*
-
-
http://sashamitchell.wbs.cz/Kniha-n avstev.html -
A hle
A hele to je věčně vysmátý Cody .... vše nejlepší :) -
Sasha je fakt krásnej chlap!!nechápu proč ho nidko neobsadil do nějakýho romanťáku,to by bylo fakt nádherný:) Mrzí mě že už nikde nehraje,sice je už starší ale pořád stejně krásnej:))
-
-
přesně!!!! je fakt ůžasnej
-
-
Cody
No jo, Koudy:-) Já zpívám blues, já zpívám blues...
Je to super seriá *14* -
-
Re: Cody
Ahoj potřeboval bych prosím vás jestli by byl někdo tak hodný a poslal mi na Mail, název toho dílu ve kterém Cody zpíval to blues.....Prosím.....děkuji MarekZetty@seznam.cz
-